Microsoft Lumia 650 vagy Microsoft Lumia 640?
Az a helyzet hogy jelenleg van egy LG Spirit-em amit ügyesen leejtettem és betört. Terveztem hogy odaadom valakinek, de így már nem szeretném először kijelzőt cserélnék és utána, de eszembe jutott hogy nem lesz telefonom így elkezdtem nézegetni hogy mi a helyzet manapság. Megláttam a 650-et és megtetszett. Barátomnak WP-je van és megnéztem milyen a rendszer és megtetszett. Szóval ha valaki kérdezné miért nem maradok androidnál a válaszom az hogy szeretnék egy új rendszert ami lehetőleg stabilabb. Tisztázzuk tisztában vagyok azzal, hogy az android sokkal nagyobb szabadkezet ad, több app van rá stb. Amiket használtam androidon: Messenger, Chrome, Youtube, Instagram valamint 1-2 játék. Tudok a WP és a Youtube botrányról is... A 2 telefon közül a 640 LTE 34-35-ért, a 650-et szintén 34-35-ért tudnék venni. A két telefon előnyeit hátrányait tudom, szóval hogy a 640 valamivel erősebb hardverileg, arra lennék kíváncsi hogy ez hétköznapban is észrevehető e? Amikre használnám a telefont: zenehallgatás, internetezés, filmnézés, beszélgetés, fényképezés (nem minden másodpercben), egy-két játék (nem bánnám ha egy Asphalt 8 menne).
Köszönöm előre is!
Lumia 640:
-Rá tudod rakni a windows 8-at ha nem fogod szeretni a 10est
-erősebb processzor
-másfél éves telefon
Lumia 650
-csak windows 10 lehet rajta
-gyengébb processzor
-8-9 hónapos telefon
-külsleg jobban néz ki mint a 640-es
Én a 650-est ajánlom, de te döntesz
Lumia 640
Kicsit jobb processzor
Jobb ár -bár jelenestben úgy látom ugyanannyiért tudod beszerezni
Kicsit erősebb aksi
Lumia 650
Jobb előlapi kamera
Amoled kijelző
Szebb design:
Nagyon könnyü és vékony+fémkeretes
Én is a 650-et választanám tempóban nem igazán van észrevehető különbség
Nem féltek tőle, hogy elavul a win?
Már kapni is alig lehet lumiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!