Milyen telefont ajánlanátok?
Tudom... De a barátnőmnek lenne, mert tönkre ment a telefonja. Én pedig próbálok segíteni neki... Lg l65 van neki... De sajnos tönkre ment... Igaz van ebben az árkategóriában ugyan ez a telefon. Viszont, én szerintem nem jó választás az LG. Főleg ilyen árkategóriában. Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az LG készülékekről. Ilyen árban meg nem igazán vannak jó telefon... Ezt néztük ki Nokia Lumia 630 DS. Szép állapotban van. Dobozával és minden tartozékával. 10 papír... Szerintem ez lenne, a legjobb választás. Hiszen nem hinném, hogy találna ennyiért valami jót... Samsung okés lenne de ennyiért olyanok is vannak. Ti mit gondoltok erről? Nokia Lumia 630 DS
Nekem volt, szerencsém találkozni Lumia készülékkel szerintem nagyon jó telefonok. Viszont, 630 még nem volt a kezemben.
En 20ert vettek az iphone4emet es tokeletesen megvagyok vele elegedve
6eves telefon es megmindig hibatlanul mukodik
Igaz csak 7.8.2es ios van rajta es van olyan program amit nemtudok ra letolteni mert frissebb oprendszert ker de eddig amire szuksegem volt mind lejott vagy legalabb egy nagyonjo alternativa (messenger fb offlineterkep utvonaltervezovel jatekok) es nem laggol
Annyi penzert vagy windowsphonet vagy egy regebbi iphonet 15ezerert is lattam hasznaltalman nezegess vagy iphone adokveszekbe faceen nekemis az utobbibol van
Androiddal szvsz ennyi penzert csak szivni fog a baratnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!