Milyen telefont ajánlanátok?
Túl sokat lógok a telefonomon, és nem bírok leszokni róla, arra gondoltam hát, hogy akkor talán jobb lenne, ha vennék egy bénább telót.
Viszont, zenét szeretnék tudni hallgatni rajta, és fényképezni is jó lenne vele. Létezik olyan "béna" telefon, aminek csak a kamerája jó, de nem arra lett kitalálva, hogy tudj rajta internetezni, megosztani stb...?
1# LOL
Hát igen, egészségtelen a túl sok telefonozás, inkább idegileg mennél tönkre egy szar telefonnal :D
Noss... ez egy jó kérdés. Nem találsz olyan "modern" telót, aminek jó a hardvere, de mégsem "okos". Nem lenne Értelme, olyan, mintha lenne egy nagyon jó, gyors, biztonságos autód és csak hagynád a garázsban porosodni, nem használnád.
A másik oldalról viszont szerintem ez nem jó megoldás. Csak próbáld fegyelmezni magad, ennyiért ne vegyél másik telót. Az okostelefonok világában élünk, ne add lejjebb.
Ez önfegyelmen, határozottságon és céltudatosságon múlik. Biztos vagyok benne, hogy ki tudod választani, mi az, ami fontosabb, mint a telód, mi az, ami a telódon lógásnál előrébb való.
Tedd fel magadnak néha ezt a kérdést és gondolkozz azon, mi történne, ha a telód fontosabb lenne, mint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!