Hasonlóan telefon vásárlás előtt állok. Sokat nézelődtem a neten, megnéztem a szolgálatók ajánlatait és a keretem is hasonlóan "nagy".
Hamar rájöttem, hogy ennyiből semmilyen "luxust" nem kapok egyik szolgáltatótól sem. A plafon egy huawei p9 lite...
Egy iPhone, vagy Samsung s5 vagy nagyobb szintről álmodni se szabad..(Pedig emlékszem ezelőtt 8-10 évvel még 30 ezer Ft-ért kaptam csúcskategóriás walkman felnyihatós mobilt :D)
Szóval elkedtem keresgélni a neten, és számos cikk, ajánlás, vélemény, után rátaláltam az eustockra.
Örömmel fedeztem fel, hogy létezik amúgy 50-60 ezerért is olyan telefon ami többet tud, mint a szolgáltatós 100 ezer Ft-os..
Szóval szerintem" a jelenleg legjobb ár/érték arányú telefon a piacon az a: Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition (65 ezer Ft).
Kisebb képernyővel(5"), átlag felhasználónak észrevehetetlen teljesítmény csökkenéssel már 55 ezerért van Xiaomi Redmi 3S Prime is amit a kistesónak nevezhetünk.
Esetleg 70 ezer ft-ért, Vernee Apollo Lite ami egy igazi atomerőmű, csak az aksija nekem "kicsinek" tűnik hozzá.
Én ezeket ajánlanám, persze a hazai "szolgáltatós" mellett szól, hogy itthon van a garancia, elég a boltba visszavinni(a többit elkell postázni(+10 perc..), de szerintem a márkanév, és az a 10 perc nem ér 40-50 ezer Ft felárat.
Ui. Ha a 100 ezret megpótolod még akár samsung s6 szintet is kaphatsz a Oneplustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!