Milyen telefont ajánlanátok 90 ezer Ft-ért? A többi lent.
Milyen telefont tudnátok ajánlani (max.90000 Ft), amit leginkább kamerázásra, másodsorban fotózásra tudnék használni. Sajnos telefont is kell vásárolnom, ezért nem kamerát keresek(!). Emellett nem utolsó a hardver teljesítménye sem.
Az általam kinézett telefon: [link] (LG G4)
Emellett néztem a Xiaomi telefonokat is, viszont ezekkel nincs tapasztalatom.
A segítséget előre is köszönöm!
Köszi a választ!
Utána néztem a Huawei G8-nak és összehasonlítottam az LG G4-el, de nálam eddig ebben az árkategóriában a G4 nyer.
Ha valakinek van tapasztalata Xiaomi telefonokkal, az is érdekelne.
A Xiaomi telefonok elvioeg nem rosszak...mondjuk attól függ melyiket veszed. Náluk észrevételeim alapján az alágak általában kicsit jobbak, kidolgozottabbak apróságokban. Árban is nagyon jók. A Xiaomi Redmi 4 prime prémium telefon, merem ajánlani ha egyszer végre itt is megjelenik. Ugyan így a Xiaomi Redmi 3, Xiaomi Redmi 4 (szintén várni kell rá), Xiaomi Mi 4. Ezek szerintem nem rossz telefonok, legalább is a RAM, a processzor, ROM jó, gyors telefonok, méretben is megfelelőek.
De nyilván ez az én véleményem, nem mindenki szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!