Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy huawei p8 lite-m ami...

MF94 kérdése:

Van egy huawei p8 lite-m ami elég gyorsan bír merülni, valamit lehet vele kezdeni hogy ne merüljön annyira?

Figyelt kérdés

Az Emagon vásároltam és 30 napos visszaküldési időm van, és elvileg vissza adják a pénzt,vagyis remélem még sose küldtem vissza semmit.Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? A rendszert már firssítettem legújabra és raktam rá üvegfőliát is.Ha vissza vennék azon gondolkodom hogy lehet vennék egy samsung telefont mert ahogy olvastam z AMOLED kijelző nem fogyaszt annyit, de mégis mennyivel fogyaszt kevesebbet mint egy IPS kijelző?

Mert sehol se találom hogy mennyi az eltérés fogyasztásban két különbőző kijelző között.

2016. dec. 16. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

mert elhanyagolható a fogyasztáskülönbség, azért nem találsz semmit

átlag használat esetén ugyan akkora kijelzőméretnél ugyan akkora akksival egy IPS kijelzős telefont 12 óráig tudsz használni, míg egy AMOLED-est pedig 12 és fél

nincs jelentősége

2016. dec. 16. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy p8 lite a családban. Szintén gyorsan tud merülni, főleg ha valami komolyabb játékkal játszol, messenger, stb.

A megoldás, hogy veszel, hozzá egy powerbankot.

A fogyasztást pedig konkrét modellek között tudod összehasonlítani. A p8 lite szolgáltatós telefonok között abszolút győztes az árkategóriát tekintve.

Persze ha nem szolgáltatós a cél, (Emag miatt nem hiszem), akkor egy Xiaomi 3s primeot ajánlok. Bitang aksi, hardver. Abszolút győztes az árkategóriájában.

2016. dec. 16. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy most mit csodálkozol? Ez nem szoftveres hiba hanem ennyi a telep. Szarból nem lehet várat építeni. Ha kell üzemdiő akkor vegyél egy Xiaomi Redmi 3s prime-ot.
2016. dec. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!