Van egy huawei p8 lite-m ami elég gyorsan bír merülni, valamit lehet vele kezdeni hogy ne merüljön annyira?
Az Emagon vásároltam és 30 napos visszaküldési időm van, és elvileg vissza adják a pénzt,vagyis remélem még sose küldtem vissza semmit.Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? A rendszert már firssítettem legújabra és raktam rá üvegfőliát is.Ha vissza vennék azon gondolkodom hogy lehet vennék egy samsung telefont mert ahogy olvastam z AMOLED kijelző nem fogyaszt annyit, de mégis mennyivel fogyaszt kevesebbet mint egy IPS kijelző?
Mert sehol se találom hogy mennyi az eltérés fogyasztásban két különbőző kijelző között.
mert elhanyagolható a fogyasztáskülönbség, azért nem találsz semmit
átlag használat esetén ugyan akkora kijelzőméretnél ugyan akkora akksival egy IPS kijelzős telefont 12 óráig tudsz használni, míg egy AMOLED-est pedig 12 és fél
nincs jelentősége
Van egy p8 lite a családban. Szintén gyorsan tud merülni, főleg ha valami komolyabb játékkal játszol, messenger, stb.
A megoldás, hogy veszel, hozzá egy powerbankot.
A fogyasztást pedig konkrét modellek között tudod összehasonlítani. A p8 lite szolgáltatós telefonok között abszolút győztes az árkategóriát tekintve.
Persze ha nem szolgáltatós a cél, (Emag miatt nem hiszem), akkor egy Xiaomi 3s primeot ajánlok. Bitang aksi, hardver. Abszolút győztes az árkategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!