Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit ér egy 128GB-s iPhone 6S?

Mennyit ér egy 128GB-s iPhone 6S?

Figyelt kérdés
Ma már feltettem 6S-ről kérdést, de az másról szólt. Igazából én nem látom és nem is láttam értelmét a 7-nek. A szó szoros értelmében ugyanaz, mint a 6S. A hardver talán erősebb, de ezt azok, akik szeretik az Apple-t, nem nézik a rendszer optimalizás miatt, akkor miért lenne nagy cucc a 6S 2 magos 1.85ghz-es és a 7 4 magos 2.23 ghz-es processzora közt? Mindegy, kicsit elkanyaraodtam, a lényeg, hogy az első iphone-om lenne, és 200-at talán kiadnék egy 128-as verzióért garanciával. Sok helyen néztem, csak is újat vennék, és találtam egy jó helyet, ahol 1 év gyári garanciát, EU-s modellt, bontatlanságot ígérnek. Jók az árak, a 128-as verzió 200 ezer.

2016. dec. 15. 19:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"fölsírok örömömben"

Hát, most menő voltál, tényleg. Nagyon kened ezt a "gép" szakmát. Megtanítasz rá?

2016. dec. 16. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező,meg bárki,ne törődjetek az olyanokkal,mint a 8-as. Lehet nincs rá pénze,és fáj neki,hogy más megveheti.
2016. dec. 16. 18:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért én sem vagyok gazdag, és ha ezt megveszem, tuti hogy nem lesz pénzem 3 év múlva iPhone-ra. Ezen is azért gondolkodom, mert kell másra is a pénz. De legalább én nem szoktam károgni, ha másnak van rá, és megteheti. Ha van miből, költse, én is azt csinálnám, szóval na.
2016. dec. 16. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
tudnek venni en is iphone mobilt ha akarnek, akár 10-et is de mindegy ti biztos belelattok a penztarcamba meg a bankszamlamra, csak en nem vagyok hulye hogy megvegyek tobbszoros aron egy ilyen fost, csak azert mert a media szerint minel dragabb annal menobb, kozbe meg az egesz telefon 30-40 ezernel nem er tobbet, még lehet sokat mondtam😂😂😂
2016. dec. 16. 19:27
 15/17 A kérdező kommentje:

De engem igazából ez idegesít a legjobban, hogy a te fajtád azt hiszi, hogy mindenki menőségből veszi. Mondjuk erre van indok, mert a mai fiatalok 80%-a nem tudja kihasználni egy iPhone minden funkcióját és varázsát. De azt sajnálom, hogy te is előre ítélkezel.

Nekem is van pár osztálytársam, akik órán nyomkodják a 6s-t meg a hetet meg a tököm tudja hanyast, csak mert nekik van, és amikor a tanár szóvá teszi, még fel vannak háborodva, hogy meg meri őket zavarni. Elfekszenek a széken, esznek, cucc sehol, és egész órán a telefon. Feláll a kölyök, felrakja tölteni a tanári asztal mellé, és ha szól a tanár, még káromkodik, hogy nem rakhatja fel tölteni. Na, ezt most azért írtam le, hogy lásd, tudom én, miért gondolod azt, amit.

De aki tényleg céllal veszi meg az iPhone-t, az egy olyan telefont kap, aminek a puszta kinézete is olyan varázst ad és érzést biztosít, hogy nem fog ott hagyni a legfontosabb pillanatokban is. Ha feloldod, a menüje is egy egyszerű felépítésű rendszert takar, nem is beszélve a kijelző szépségéről. Ez fontos lehet egy olyan embernek, akinek a munkájához szüksége van erre. Minden funkciója a menüben rejlik, bármit elérhetsz akadás nélkül, és nem csak 1 évig. És ebben az is csodás, hogy az Apple olyat tesz le az asztalra (és a telefonba), ami az első megítélés ellenére is csúcskategória. Akár hiszed, akár nem, az iPhone hardvere is csúcskategóriás, az lényegtelen, hogy papíron milyen. Ez olyan, mint ha egy 8 magos AMD, és egy 4 magos Intel processzort hasonlítok össze. Nem mindegy. Összefoglalva: Szoftverileg ugye csúcskategória, és tényleg: hardverileg is. A kinézet csak ráadás, de a legszebb telefon a piacon. Nekem nem volt iPhone-om még, de azért használtam már, és nagyon sokat "tanulom" a telefonok felépítését, és funckióit. Én szeretem ezt "tanulni". Meg hát mindent, ami számítógépekkel, akár informatikával kapcsolatos.

2016. dec. 16. 19:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez ugyanígy van a kamerájával, a kijelző felbontásával, ugye az előbb említett processzorral. Papíron egyik sem a legjobb, de mégis az. Ez azért tiszteletre méltó.

Ami pedig a 30-40 ezer forintos értéket illeti, a 30-40 forintos telefonok alapján tényleg ugyanazok az adatai, de mivel egy olyan telefont kapsz, amiről az előbb írtam, és veri a csúcskategóriás Samsungokat, akkor szerinted nem mindenki iPhone-t venne 30-40 ezerért? De ez kinek érné meg? Az Applenek sem, a többi gyártónak még úgy sem, mert mindenki a világ legjobb telefonját használja 30-40 ezerért. Ez sem mindegy.

Így működik a világ is. Kismillió dolgon fel lehetnénk háborodva, hogy miért drága, de ha minden olcsó lenne, akkor mindenki lusta lenne, megelégedne a kevés pénzzel is, mert ugye csúcs mobil 40 ezerért, hát a "gyász fog sokat dolgozni akkor". De akkor ugye még kevesebb dolgozó ember lenne, ami a gazdaság összeomlásához vezet. Az embernek cél kell, amit elérhet, ez élteti. Nekem is jó érzés, hogy a kezemben tarthatom majd a világ legjobb telefonját, amiért megdolgoztam, nem 40 ezerért vettem. Ez inspirál majd a következő célomhoz. Hát, "röviden" ennyi.

2016. dec. 16. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Használtan a piaci ára körülbelül 60-70e forint körül kellene hogy legyen.
2016. dec. 17. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!