Meddig elég egy iPhone 6S, ha most veszek?
Venni akarok egy 6S 128GB-os verzióban. Úgy gondolom, a 6S az Apple eddigi legjobb telefonja, a 7 semmivel sem jobb, sőt rosszabb, de ez lehet túlzás.
Azt szeretném, hogy 3-4 évet lehúzzon, de a 4. évben is megfelelne, lehet hogy 5 lenne belőle. Csak ne akadjon, és menjen rajta a net. Ha nagy tárhelyeset veszek, az sem fog megtelni. Meddig tudnám úgy használni, hogy akadásmentesen működjön minden funkciója, ami akkor is működött, amikor megvettem? Sok a 4 év?
Hát azt elhiszem mondjuk. Köszi a választ!
Egyébként mindegy is, meddig elég, úgyis addig, ameddig használom. De 3-nak kell lennie.
Amig birja a legújabb appokat, szoftvereket az kb 3 év,
Internetezésre, youtobozásra még 5+ évig is elég lehet HA nem töltöd rá a legujabb nagy frissitest 1,2 nél tobb alkalommal. Azaz asszem az ios 9-el Jött ki a gyárból, a 10esnél nem fog lassulni, majd ha jon vmikor a 11 vagy vmi ilyesmmi akk azt már meg kell gondolni rárakod-e.
De az azután jövőt már nehogy rárakd mert HIHETETLENÜL be tud lassülni tőle! Van egy régi Ipad 2-őnk ios 6-al jött ki villámgyors volt, a 7-el is, a 8-on úgy normálisan futott... Ráraktuk a 9-est.....hiba volt.....Folyton kifagy, kb 2 másodperc míg bevesz 1 betűt gépelésnél. Akár 15+ másodpercig tölt be egy oldalt... Szóval a lényeg ha még sokáig akarod használni akkor ovatosan frissits.... (Persze az olyanokat hogy 10.2 meg 10.3 felrakhatod mert azok csak javitott valtozatok)
Értem, ezek hasznos tippek voltak.
Igazából Appos nem vagyok, inkább YouTube, Face és hasonlók. Szeretek egy telefont a gyári alkalmazásaival használni, és mellette a kapcsolattartás. 5 év sima, ha magamat veszem alapul.
En SE-t vettem nemreg es szinten olyan
negy evre tervezek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!