Meddig elég egy iPhone 6S, ha most veszek?
Venni akarok egy 6S 128GB-os verzióban. Úgy gondolom, a 6S az Apple eddigi legjobb telefonja, a 7 semmivel sem jobb, sőt rosszabb, de ez lehet túlzás.
Azt szeretném, hogy 3-4 évet lehúzzon, de a 4. évben is megfelelne, lehet hogy 5 lenne belőle. Csak ne akadjon, és menjen rajta a net. Ha nagy tárhelyeset veszek, az sem fog megtelni. Meddig tudnám úgy használni, hogy akadásmentesen működjön minden funkciója, ami akkor is működött, amikor megvettem? Sok a 4 év?
Köszi a válaszokat!
Igen, akksicsere jutott nekem is eszembe, és inkább veszek 20-ért egy akksit, mint másik telefont.
4 év szerintem. De egyébként nem vagyok az alkalmazások híve, a kapcsolattartó alkalmazások + Youtbe és net legyen rajta az utolsó években. Rendszert sem frissítenék, mert valaki írta, hogy lassítja, ha már túl friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!