Mennyit ér egy 128GB-s iPhone 6S?
Annyit ér, amennyit adnak érte.
Amúgy veheted olcsóbb helyen is a lényeg, hogy gyári garancia legyen és attól a naptól amitől megvetted (applet felhívhatod a szám leellenőrzésére)
Akkor ugye 1 év gari és eu törvény miatt +1 év szavatossági garancia
Nem mindenki képes kiadni 200k-t telefonra.
Egyébként T-nél kijön havi 16k-ból előfizetéssel együtt a 32gb-os változat.
Akkor elég alacsonyak az igényeid. 200-ból alig jön ki a normálisabb consumer gép FHD IPS panellel, i5-tel GTX 940MX-el, és SSD-vel, ami ne olyan konfiguráció, amitől hasra lehet esni.
200-ból kapsz egy olyan telefont, ami évek múlva is érékes marad, pl Galaxy S5 közel 3 éves modell, ás még mindig 60 körül megy használtan.
Állatában jobban megéri felső kategóriás készüléket venni hosszú távon, mint venni két olcsóbbat ugyanannyi időre.
270 ezerért vettem gépet tavaly, úgyhogy kösz kihagyom. Mellette egy Samsung Galaxy Mini-m, amivel nem lehet telefonálni, mivel nem működik a mikrofonja.
Akkor megyek és megölöm magam, mert venni szeretnék egy új telefont.
És akinek valami fogalma van az okostelefonokról, az én vagyok, és szerintem a Samsung, Sony még mindig jókat csinál, de az Apple a legjobb. Ezt csak akkor tudod meg, ha megveszed. Neked valószínűleg nincs rá, ezért biztos egy gané.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!