Mi értelme felsőkategóriás (galaxy s7, stb) telefonokat venni?
Figyelt kérdés
Ha úgy nézzük a középkategóriás Vernee Thor is simán van olyan mint a Samsung Galaxy S7. Mert azzal jön mindenki, hogy milyen erős az s7 processzora, meg 4GB RAM. Oké, több a RAM benne mint a Thor-ban, meg jobb a proci, de a Thor így is simán van olyan gyors mint az S7. Szóval nem ér többet az s7, hiszen azt tudja a Thor is.2016. dec. 13. 14:40
21/21 anonim válasza:
aki megteheti miért ne venne olyan telefont ami tetszik neki! én s 6 edgét vettem két hete mert az tetszett! meg vagyok vele elégedve, és nem érdekel hogy nem a legújabb s széria, ez tetszett és ennyi! kínai telefont alapból nem vennék, de ha neked megfelel akkor semmi baj azzal sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!