Mi értelme van a mobilt mindig rezgőn hagyni?
Ha nem tetszik, nem hagyod rezgőn. Akinek meg megfelel, az úgy fogja használni.
Mi a gondod vele?
Na igen, ezt én sem értem, hogy mire jó....oké, hogy suliban, melóban, tárgyaláson, éjszaka stb. lenémítják, ez el is várható. De pl. otthon semmi értelme, pláne ha nincs mindig a keze ügyében. Nekem is van pár ilyen ismerősöm, és agyf@aszt kapok attól, mikor rengetegszer próbálom hívni, írok neki Messengeren meg Viberen, és nem tudom elérni, mert éppen egy másik szobában van, és persze, hogy nem hallja a rezgést, főleg ha megy a tv, vagy szól a zene.... Főleg mikor fontos dologról lenne szó. És még ő van kiakadva, mikor órák múlva visszahív, és mondom neki, hogy "bocsi, már nem aktuális"...
Amúgy pont az ilyen embereknek találták ki az időzíthető némítás appokat, amivel be lehet állítani, hogy pl. 2 óra múlva hangosodjon vissza, vagy minden nap 8-tól 4-ig némítsa le magát stb. Akinek nagy fáradtságot okoz, hogy kézzel állítgassa, az használjon ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!