A fejlesztők miért állnak elő ilyennel ami úgy is zsákutcába vezet? Adott egy telefon, android rendszerrel 1 giga belső 1, valamennyi duál magos proci. Na most, állandoan hibázik mostanság az android, kiírja mindig hogy a google play szolgáltatás leállt, a tárhelyet mindig jelzi hogy megtelt, érdekes mód alig van fent program, hiába törlök akkor se nagyon szabadít fel olyan sokat, na meg a billentyűzet is néha mást ír, hiába nyomom a betűt, eggyel melette üti le. érdekes mód megvétel után kb fél évig semmi ilyen gond nem volt. Ezekkel a hibákkal azt akarják hogy frissítsem az androidot, ami ugye még többet foglal és még többet eszik a hardvareből amitől ugye lasabb is lesz. Na most ez egy kb 2 éve vásárolt 50000 ft volt az értéke. Nem maradhat így ahogy van ha nekem így jo? Miért kell mindig frissíteni? Most én nem veszek 100000 ftért telefont, csak azért hogy ne legyen ilyen gond. Az a telefon is elavúl úgy is.. Csak azt nem értem, eleve nem egy számitógépről beszélünk, egy telefonról. Miért kényszerítik rá az emberre hogy váltson? Miért nem lehet az, hogy veszek valamit, és ugyanúgy müködjön, most ezekkel a bzi frissitésekkel olyan mintha minden hónapban újra kell festenem a kerítést, más színnel. Jó nagy csőbe húzás az egész.. Na meg hogy írják meg az androidot? Beleírják hogy X idö után áljon le egy szolgáltatás müködése aztán megint x idő után másik? Nevetséges.
2016. okt. 26. 09:58
1/5 anonim válasza:
Most nem a vita kedvéért hanem csak a kötelező frissítés ellenességedre mint a kérdésed lényegére koncentrálva kérdeznék valamit. Miért nem kapcsolod ki a frissítéseket? Mert ki lehet (most ennek a hátrányaiba ne menjünk bele).
A kérdésed másik lényegét a hibákat kiemelve azt lehet mondani hogy rendszertől és gyártótól függetlenül mindent emberek csinálnak és az ember nem tökéletes és ezért hibázik (a tesztelők is és ezért hibák maradhatnak a kiadott frissítésekben is és olykor nem is olyan kicsik). A felhasználók is hibásak mert ha a panaszaikról írnának a gyártóknak akkor azok meg is oldanák azokat. De ezzel szemben az emberek nagy része még a hibajelentések elküldését is kikapcsolja a rendszerében (legyen az bármilyen) mert hogy privacy. Ezért sokszor a gyártók már csak a fórumokból és blogokból tudják meg hogy magukra haragították a népet valamilyen nagyobb hiba miatt és ez idő alatt hónapok telhetnek el vagy vagy akár egy év is.
2016. okt. 26. 10:25
2/5 Szirty válasza:
Bezabált.
Nem kell feltétlen frissíteni, csinálj gyári alaphelyzetbe állítást. Akkor megint jó lesz egy darabig (persze adataid elvesznek).
2016. okt. 26. 10:26
3/5 anonim válasza:
1GB ram már két éve is szűkös volt. Nem csak a rendszer ette meg a telefont, hanem az is, hogy egyre nagyobb hardverigénye lett az alkalmazásoknak. Ez van.
2016. okt. 26. 16:19
4/5 anonim válasza:
Ezeket a gondokat en is tapasztaltam. Nekem minden frissites ki van kapcsolva, mert nem talalom ertelmet annak, hogy a facevook app naponta frissul mar lassan egy fel giga helyet foglal, de otven frissites ota semmi nem valtozott rajta se kulsore se stabilitasba. A vicc az, hogy nekem is kiirja hogy xy alkalmazas mukodese leallt, de az a poen, hogy nem az, amit eppen hasznalok, hanem egy teljesen mas, egy olyan, amelyik nem is futott, meg sem volt nyitva. Akkor hogy allt le? Erre egy megoldas letezik sajna. A neve iPhone. Sok csalodott szardroidos felhasznalo ennel kotott ki, erdekes modon a problema megszunt ezutan.
2016. okt. 27. 17:14
5/5 anonim válasza:
és te milyen telefont hasonlítgatsz most az iphonehoz? valami 20e forintos szutykot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!