Szerintetek az iphone se vagy a samsung galaxy s6 edge éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Mind a 2 telefon nagyon tetszik de nem tudom melyik éri meg jobban tudását és kinézetét nézve sem. Segítsetek pls!2016. dec. 11. 12:59
11/18 anonim válasza:
El sem olvastam teljesen, mert már a szöveg eleje tükrözi az írásod értékét. Ha te nem tudod értékelni a jobbat, akkor sajnálom és vegyél egy régi nokiát. De ne szennyezd ezt az oldalt a marhaságaiddal ha megkérhetlek. Köszi
12/18 anonim válasza:
igen, tipikus, mikor belekötsz a szövegbe mert nem tudsz már mibe! ezt mondtam, már az első válaszodból kiderült hogy pontosan az az ember vagy akinek csakis a legújabb ,legdrágább telefon a jó! az egy éves ami annó 300 ezer forint volt, az a telefon már nem menő igaz, már elavult! szánalmas vagy! a kérdés pedig az volt hogy iphone se vagy s6 edge éri e meg jobban! erre te benyögsz egy olyat hogy s 7, ami 50 ezerrel drágább telefon!
13/18 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon tudok ezekre mit mondani de azért köszi de engem inkább az érdekelne, hogy melyik telefon a jobb és miért
2016. dec. 17. 16:07
14/18 anonim válasza:
Nem én a telefont nézem nem a korát. De te csak a külsőségekre mész ez egyértelmű. Hidd el használtam mindkettőt nem is kis ideig, és ég és föld a kettő. Jah és én nem Facebook user vagyok. I'm sorry.
15/18 A kérdező kommentje:
Ez most nekem szólt? Ha igen akkor elnézést kérek, hogy ez a két telefon tetszik tényleg sajnálom. Az a kérdés h melyik miért jobb ehelyett leírsz annyit, hogy ég és föld ezzel most előrébb vagyok tényleg.
2016. dec. 17. 20:28
16/18 anonim válasza:
Annak szólt akivel vitatkozom. És nem veled kérdező
17/18 anonim válasza:
ég és föld a kettő!? haggyál már a hülyeségeiddel, egy nokia 3210 es meg s 7 között van külömbség, arra mondhatod azt hogy ég és föld, de nem ám bemeséled nekem hogy s6-s7 ég és föld! nem vagy semmi! a kérdezőt remélem nem hülyíted ilyenekkel!
18/18 anonim válasza:
Még nem untátok meg? -_- mint a kisiskolások... írjatok egymásnak privátot és miattam vitatkozzatok amíg jól esik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!