Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont 200 körül?...

Milyen telefont 200 körül? Iphone 6 vagy Sony, Samsung?

Figyelt kérdés

Igazából egy Iphone 6s-t vennék 16-osat, az 190 ezer. Vagy ezt nem érdemes? Vagy sima Iphone 6 16-os.

Inkább egy olcsóbb Sony az újak közül? Vagy Samsung?

Vélemények?

2016. dec. 9. 18:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
ami tetszik neked csak azt vedd meg, az ajfonosok ajfont ajánlanak, a sonysok sonyt a samusok samut, 16 gigásat viccből sem vennék nekem ennyi a hozzáfűzni valóm
2016. dec. 9. 18:52
 2/31 anonim válasza:
3%

Samsungot soha.

A Sony már jobb.

Az Iphone a legjobb amúgy, ha van hozzá Ilaptopod.

2016. dec. 9. 19:14
 3/31 A kérdező kommentje:

A sony fejleszett most telefonokat és azok nincsenek olyan árban mint pl. Iphone 7.

X, XA, XZ-re gondolok.

Samsung én se vennék inkább, de ha valaki itt nagyon reklámozná hogy az milyen jó, de ezek szerint senki sem.

Sony-t vennék vagy Iphone 6-6S

2016. dec. 9. 20:17
 4/31 BM-Striker ***** válasza:
100%

XA az árához képest gyenge.

Samsung Galaxy S7 Edge a jelenlegi legjobb kapható Android-os oktelefon, összeesőgében nézve.

De bármilyen más szimpatikus csúcsmodell is szóba jöhet.

2016. dec. 9. 21:26
 5/31 A kérdező kommentje:

S7 edge? Az már 200 felett van.

200 és inkább alatta. Legjobb volna valami 100 körül.

Sony inkább.

2016. dec. 9. 21:31
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 16gb verziót nem ajánlom az iphone-ból abból kapsz 10gb szabadon, ami szerintem nagyon kevés.

Sima iPhone 6-ost pedig messze kerüld el a touch disease miatt (bár a 6s be meg az aksi szarik be, de azt garanciáztatják)

2016. dec. 9. 21:54
 7/31 anonim ***** válasza:
17%
Egyértelműen az iPhone
2016. dec. 9. 22:16
 8/31 anonim ***** válasza:

16 GB-os modellt, semelyikből sem éri meg venni.

Beneveztem volna a Huawei Mate 9-et, ami eléggé erős telefon és 2 év szoftver update-t ígér a gyártó, csak nem adták meg neki a B20 támogatást, ami szerintem gond egy ilyen telefonnál.

2016. dec. 9. 22:52
 9/31 anonim ***** válasza:

LG G5 F700S Mobiltelefon - 140E Ft-ért meg is tudod venni.

[link]

LG G5 Dual H860 Mobiltelefon - 130E Ft-ért viheted is:

[link]

HTC 10 64GB Mobiltelefon - 180E Ft körüli áron:

[link]

De maga a Samsung Galaxy S7 edge is jó választás.

2016. dec. 9. 23:15
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha az Edgeért sokallod az árát, akkor ott a sima S7 picivel olcsóbban, ugyanolyan teljesítménnyel. Ha elvből kizárod a Samsungot, akkor én nem foglak győzködni, röviden csakbannyit róla, hogy bármiben jobb, mint az iPhone 6/6S, főleg ha a 16GB-osat nézzük.

Az iPhon 7-tel van kb egy szinten, és a legjobb fényképezővel rendelkezik, amit valaha telefonba raktak. Szóval én ajánlom abSamsungot. A Sonyt nem. Lehethogy csak nekem prioritás a fényképező, de sajnos még a legjobb Sonykat is alázza fényképminőségben egy ma már nem csúcsmodern Galaxy S6. Az iPhone összességében jó. Nekem valamiért nem szívügyem, de ha esetleg egy 6S-t vennél, azt se bánnád meg. De a 16GB tényleg kevés lehet, hacsak nem vagy alapfelhasználó. Ha meg tényleg csak alap dolgokra használod a telefont, akkor nem kell neked iPhone.

2016. dec. 10. 02:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!