Milyen telefont 200 körül? Iphone 6 vagy Sony, Samsung?
Igazából egy Iphone 6s-t vennék 16-osat, az 190 ezer. Vagy ezt nem érdemes? Vagy sima Iphone 6 16-os.
Inkább egy olcsóbb Sony az újak közül? Vagy Samsung?
Vélemények?
Samsungot soha.
A Sony már jobb.
Az Iphone a legjobb amúgy, ha van hozzá Ilaptopod.
A sony fejleszett most telefonokat és azok nincsenek olyan árban mint pl. Iphone 7.
X, XA, XZ-re gondolok.
Samsung én se vennék inkább, de ha valaki itt nagyon reklámozná hogy az milyen jó, de ezek szerint senki sem.
Sony-t vennék vagy Iphone 6-6S
XA az árához képest gyenge.
Samsung Galaxy S7 Edge a jelenlegi legjobb kapható Android-os oktelefon, összeesőgében nézve.
De bármilyen más szimpatikus csúcsmodell is szóba jöhet.
S7 edge? Az már 200 felett van.
200 és inkább alatta. Legjobb volna valami 100 körül.
Sony inkább.
Hát én 16gb verziót nem ajánlom az iphone-ból abból kapsz 10gb szabadon, ami szerintem nagyon kevés.
Sima iPhone 6-ost pedig messze kerüld el a touch disease miatt (bár a 6s be meg az aksi szarik be, de azt garanciáztatják)
16 GB-os modellt, semelyikből sem éri meg venni.
Beneveztem volna a Huawei Mate 9-et, ami eléggé erős telefon és 2 év szoftver update-t ígér a gyártó, csak nem adták meg neki a B20 támogatást, ami szerintem gond egy ilyen telefonnál.
Ha az Edgeért sokallod az árát, akkor ott a sima S7 picivel olcsóbban, ugyanolyan teljesítménnyel. Ha elvből kizárod a Samsungot, akkor én nem foglak győzködni, röviden csakbannyit róla, hogy bármiben jobb, mint az iPhone 6/6S, főleg ha a 16GB-osat nézzük.
Az iPhon 7-tel van kb egy szinten, és a legjobb fényképezővel rendelkezik, amit valaha telefonba raktak. Szóval én ajánlom abSamsungot. A Sonyt nem. Lehethogy csak nekem prioritás a fényképező, de sajnos még a legjobb Sonykat is alázza fényképminőségben egy ma már nem csúcsmodern Galaxy S6. Az iPhone összességében jó. Nekem valamiért nem szívügyem, de ha esetleg egy 6S-t vennél, azt se bánnád meg. De a 16GB tényleg kevés lehet, hacsak nem vagy alapfelhasználó. Ha meg tényleg csak alap dolgokra használod a telefont, akkor nem kell neked iPhone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!