Milyen telefont 200 körül? Iphone 6 vagy Sony, Samsung?
Igazából egy Iphone 6s-t vennék 16-osat, az 190 ezer. Vagy ezt nem érdemes? Vagy sima Iphone 6 16-os.
Inkább egy olcsóbb Sony az újak közül? Vagy Samsung?
Vélemények?
Én nem azért írtam ki a kérdést egyébként hogy bárkivel kötekedjek, ennyi.
Mindenkinek megvan a véleménye, szabad döntés ki milyen telefont vesz.
Akkor vedd meg - ennyi. Most az a gond, hogy mi itt válaszolunk? Akkor nem kell kiírnod a kérdést és alá olyanokat írni, hogy "HTC régen király volt, sőt volt amikor az volt a top, de most pl. a Samsung és a Microsoft is jobb annál, a Sony meg Apple főleg. "
Csak azért, mert maga a MS kaszálja a Lumiákat. Nem hiába adják olcsóbban. Már a suface phone-re gyúrnak (csak még semmi kézzel fogható nincs belőle, de az sem 200K alatti áron elérhető).
"egyáltalán nem "hülye", csak nincs képben az okostelefonok piacán"
Az egy dolog hogy nincs képben, de akkor ne kérdezze meg mások véleményét ha úgyis csak a sajátjára kíváncsi..
Én azért kérdeztem meg mások véleményét, hátha egyezik az ennyémmel.
Természetesen nekem van igazam, hátha más is ezen a véleményen van.
Ennyi.
"Természetesen nekem van igazam".
Fő a magabiztosság :D
Csak így tovább.
A Microsoftot és a Sonyt egy lapon említed a Samsunggal és az Appleval... Akkorjóvanakkor vegyél Microsoftot, ha tetszik. Az jó lesz neked :) elvégre nálad az a csúcs.
Tudtam ez lesz vége, legközelebb nem írok ki mobiltelefonos topic-ot!!!
Tudtam ez lesz a vége.
Valaki még megmagyarázza hogy a jelenlegi top telefon a HTC.
Megyek olvasok mást, köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!