Milyen telefont 200 körül? Iphone 6 vagy Sony, Samsung?
Igazából egy Iphone 6s-t vennék 16-osat, az 190 ezer. Vagy ezt nem érdemes? Vagy sima Iphone 6 16-os.
Inkább egy olcsóbb Sony az újak közül? Vagy Samsung?
Vélemények?
A Sony-val az a baj, hogy árban majdnem ott van, mint egy iPhone, de szolgáltatásban, támogatásban messze nem ad annyit.
iPhone-ból meg röhejesen kevés a 16GB, én most rendeltem Oneplus 3T-t, 150-155 ezer körül van a 128GB-s verzió aktuális csúcs hardverrel...
Lg vagy HTC-t biztos nem vennék, nem akarok megbántani senkit de egy Samsung márkásabb mint azok.
Olyan telefont szeretnék ami azért márkás, pl: Sony, Apple.
Most néztem sima S7 az 32 Gb-os , jelenleg 210.000. S7 edge még drágább.
S6-osok vannak 100 és 200 között.
S6 és S6 edge.
HTC pont hogy a legnagyobb múlttal rendelkező még aktív okostelefon gyártó. Még ha manapság erősen lecsökkent is piaca, 2002 2010 között Windows és Android platformon ő volt a vezető gyártó.
Samsung-nak Galaxy S és Galaxy Note szériája nagyon sikeres lett, de ettől még nem "márkásabb" mint más nagyobb gyártók készülékei.
HTC régen király volt, sőt volt amikor az volt a top, de most pl. a Samsung és a Microsoft is jobb annál, a Sony meg Apple főleg.
Sőt még a Lenovo is jobb szerintem mint a HTC.
"Samsung és a Microsoft is jobb annál,"
Szerintem elnézted az aktuális évet.
Nekem az a véleményem hogy régen volt jó a HTC, volt amikor number 1-volt ez igaz, de most amiket írtam jobb telefonok szerintem.
És igen pl. egy Nokia és volt amikor világelső volt, de aztán jöttek az okostelefonok.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!