Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az gáz, ha samsung telefonomon...

Az gáz, ha samsung telefonomon iphone launcher van?

Figyelt kérdés
csak szeretem, mert régen iphone 4em volt, és szerintem jól néz ki, de ez gáz?

2016. dec. 3. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod, nem is tűnik fel.
2016. dec. 3. 20:54
 2/8 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:
Miért lenne gáz? Még mindig a te telefonos, és azt csinálsz vele amit akarsz..
2016. dec. 3. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, engem marhára nem érdekelne az, hogy ki mit mond vagy gondol arról, hogy az én telefonomon milyen launcher fut. Szóval ha neked tetszik, akkor használd úgy és ne foglalkozzál azzal aki azt mondja, hogy neki meg pont nem. Oszt kész.
2016. dec. 3. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:

miért lenne gáz?

1. a te telefonod, úgy használod, ahogy akarod

2. miért nézegetné bárki is, hogy milyen launcher van rajta?

2016. dec. 4. 06:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon menő, hisz androidon ezt is meglehet csinálni. Na tegyél legálisan iphonera egy stock androidot.... Hajrá
2016. dec. 4. 07:27
 6/8 Alex Fly ***** válasza:
Nem gázabb, mint a TW. Végül is azért van ennyi launcher, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki a legkényelmesebb és leghatékonyabb.
2016. dec. 4. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. dec. 4. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz, de szerintem az is gáz, hogy érdekel, ki mit gondol a launcheredről. Szóval dupla gáz. Vagy szard le, hogy ki mit gondol, és akkor nincs gáz :)
2016. dec. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!