Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha megmondom a szolgáltatónak,...

Ha megmondom a szolgáltatónak, hogy mennyi mobilelőleget adok, akkor kinevetnek vagy elfogadják?

Figyelt kérdés

Nos,rendeltem neten egy Galaxy S7 edge telefont,felhívtak,hogy 105 ezer az előleg,mondtam is azonnal,hogy sziasztok.

Ha bemegyek az üzletbe és mondom,hogy max. 75 ezer előleget tudok akdni,akkor elfogadják azt vagy elküldenek?

Hozzáteszem,havi nettó 200 felett van a fizum,nem jelent gondot a 105 ezer sem,de nekem nem ér annyit,nem véletlen akarom részletre kihozni.

Egy barátom nemrég vett egy telefont. Egyik nap befáradt Telekomhoz,mondta ,hogy ezt meg ezt szeretné. Mondták ,hogy rendben,60 ezer mobilelőleg. Sajna nem volt nála kp,ezért mondta,hogy visszamrgy másnap. Így is tett,de másik ügyintéző fogadta,ő már 110 ezer előleget kért.

Ezért merült fel bennem a kérdés,hogy megmondom max ennyit adok.

2016. dec. 8. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Megmondhatod, de szerintem semmire nem mész vele. Nem piac, hanem üzlet. Vedd meg pl Media Marktban, lehet drágább, de ott kapsz áruhitelt, és sokkal kevesebb a kezdő részlet.
2016. dec. 8. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

De ez nem kezdőrészlet, hanem előleg. Ez nem a telefon árából kerül levonásra, hanem a havidíjadból. Az áruhitelre meg nézd meg, hogy adott esetben mennyi járulék jön...

Az előleget pedig ők szabják meg, ez nem kívánságműsor.

2016. dec. 8. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Összességében jobban jársz ha máshol megveszed részletre, nem kell 2 évet aláírnod és drága előfizetést venned hozzá.
2016. dec. 8. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem nevetnek ki, mert udvariasak. Megkérnek, gondold meg a odakint a dolgot rendesen, mert csak feltartod a sort.
2016. dec. 8. 12:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor azt áruljátok el,hogy miért kért barátomtól az egyik ügyintéző 60-at,a másik pedig 110-et. Ahogy látom,ez nem egységes. Ő is most váltott havidíjas előfizetésre,nála is S7 edge a teló. A különbség,hogy kevesebb a jövedelme.
2016. dec. 8. 12:52
 6/14 anonim válasza:
100%

"nem jelent gondot a 105 ezer sem,de nekem nem ér annyit,nem véletlen akarom részletre kihozni."

ugye azzal tisztában vagy,hogy hiába hozod részletre,ugyanúgy ki kell fizetned ,sőt még többet is,mintha egy összegben vennéd meg.. szóval nem is értem,hogy neked 100 ezret sem ér meg. akkor miért veszed meg??

70 ezerből már tudsz jó telefont venni.vegyél inkább egyet ennyiért, ne ezt az S7-t,ha neked nem ér annyit. ugyanúgy ki kell fizetned..

én mindig egy összegben veszek telefont, utána 2-3 évig nincs gondom rá. nem hiányzik,hogy havi szinten nyögjem évekig a részletet.

2016. dec. 8. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

"még többet is,mintha egy összegben vennéd meg"

Áruld már el, ez hogy jön ki?

2016. dec. 8. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
105 elolegnek? ne szivass.. maximum 3 havi telefonszámlát kérnek el előre.. (telefon törlesztő nélkül) inkább rendeld meg neten
2016. dec. 8. 13:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Kamatmentes részletre van szolgáltatónál,ne keverd az áruhitellel.

A másik,hogy kibírom a havi összesen 15 ezer ft-ot telefonnal,előfizetéssel együtt,szerintem ez nem sok.

Utolsó,az első mondatot azzal kezdtem,hogy neten rendeltem. :)

2016. dec. 8. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor elárulnád hogyan jött ki 105e? nálam ha meg akarnám rendelni, 0ft-t ír. És csak a 3. hónaptól kellene fizetni a készülék törlesztőt.. érdekes.
2016. dec. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!