Melyik szolgáltatónak van a legjobb mobilinternete? Telenoros vagyok, de érdekes módon elfogy a 3GB-ot 4-6 nap alatt, utána használhatatlan a telefonom. Váltanék!
Iphone 6-om van, igazából ritkán telefonálok, de rengeteget netezek.
Havonta kb 1-2 órát telefonálok, illetve 0-5 sms-t küldök, mellette viszont a mobilnetet ki sem kapcsolom és rengeteget beszélek messengeren és egyéb alkalmazásokon.
3 hónapja van meg a telefonom és 24GB az eddigi forgalmam.
Itthon sok youtube videót nézek, gondolom ezért ilyen nagy az adatforgalmam.
Fogalmam sincs mitől fogy el ilyen hamar a 3GB, de mindenképp váltani szeretnék, mert lassú amúgyis a net rajta, nincs 4g, gyenge sokszor a jel (érdi vagyok, Pest megyei), illetve lassításkor a fb-ot sem tölti be akármeddig várok rá...
Vodafone-t vagy t-mobilet válasszam?
És melyik csomaggal járnék a legjobban? Érdemes csak sim kártyát venni, vagy okosabb lenne vmi telefont kérni hozzá, amit el lehetne adni drágábban bontatlanul? Van ilyenre lehetőség?
Szerintem 3-5GBos netet szeretnék mindenképp, de 5000ft-nál, beszélgetéssel együtt nem szeretnék többet fizetni.
Nézegettem online tarifákat, de össze visza írnak mindent.
"Nézegettem online tarifákat, de össze visza írnak mindent."
A szolgáltatók lapján minden le van írva, nem titkolják sem az adatmennyiségeket sem az összegeket . Írásképed alapján tudsz olvasni, tehát menni fog.
UPC mobil
viszonylag kis sebességgel adnak korlátlan mobilnetet
A legdrágább tarifájukhoz 4/2 Mbps sebesség tartozik, a kisebbekhez 2/1 és 1/0,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!