Ki szerint a legjobb tantárgy a biológia és a kémia?
Figyelt kérdés
Nekem ez a kettő a kedvenc tantárgyam, már-már imádom őket! :)2015. márc. 1. 21:31
1/9 anonim válasza:
Hmm,én is szeretem mindkettőt,de nekem a kedvencem az irodalom és a töri :)
3/9 anonim válasza:
irány a vegyész,vagy a gyógyszerész szak! :)
egy gyógyszerészhallgató-szintén kémia,biosz imádó-
4/9 anonim válasza:
Szerintem is ez a két legjobb, főleg a kémia. Aztán szorosan ott van a nyomukban a matek is.
5/9 anonim válasza:
Szerintem!
Gyere te is orvosira! ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy én is orvos szeretnék lenni! :)
2015. márc. 1. 22:21
7/9 anonim válasza:
Szerintem is, főleg a biosz :)
Szintén orvosit szeretnék :)
8/9 anonim válasza:
Szerinte is jó kombináció, ugyanis az összes egészségügyi szaknak ez a két tárgy az alapja beleértve az orvosit, a gyógyszerész és a fogorvos képzést is. De jó agrár, és TTK-s szakokra is. Sok vele a lehetőség és tényleg jó szakok. Én az orvosit egyébként messze a legnagyobb szabadságot adó egyetemi szaknak tartom. Ha van egy orvosi diplomád, akkor iszonyatosan sok lehetőség áll előtted.
Az orvosi nehéz szak iszonyatos szívás az egész, de nagyon megéri a mai világban, amikor globális orvoshiány van.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is. Soha nem tudom eldönteni melyiket szeretem jobban. Nem is értem másokat miért nem érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!