Nincs életcélom. Nem tudom mi legyek?
Rendőrként Katonaként"
Ha van kedved hozzá, miért ne?
Kétlem hogy a matek oly fontos lenne.
Érdeklődj a megfelelő intézményben.
Azért ők sem keresnek oly keveset.
A fontos az, hogy legyen célod!
Ha olvasod még egyáltalán...
Ha nagyon szereted a Törit-Föcit, felvételizhetsz tanárképzöre, de nagyon nehéz, és alulfizetett pálya a pedagógusi.Saját házról kb. ne is álmodj abból a pénzből.
A honvédségtől, aki tud, még időben, fiatalon leszerelt. A rendőrségnél is jóformán ugyan ez a helyzet, már nincs korkedvezmény.
Ha felmentettek matekból, gondolom diszkalkulia miatt tették. A felsőoktatásban kivéve a bölcsész kart, és pár használhatatlan szakot, mint pl. szociál-pedagógus,kommunikáció, mindenhova kell matek.
A helyedben az angolt, és a németet erőltetném. Azután pedig az idegenforgalom felé venném az irányt. Na persze nem főiskolára, mert ott is kemény a matek...
Ma, és még néhány évig így lesz, két beszélt idegen nyelvvel, és egy alkalmazható, akár kétkezi szakmával nagyon jól el lehet boldogulni itthon is.Főleg Bp.-n, és környékén.
Jó, oké sok idő eltelt.
Katona, rendőr nem lehetek, informatikus nem lehetek. De a töri+földrajz+angol nagyon megy és ezekkel nem sokra megyek. Tanárnak nem vesznek fel matek érettségi nélkül tehát nem kértem hogy diszkalkuliás legyek, de ezt kaptam...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!