Milyen telefonod van? Szereted?
Egy rövid ismertetőt, személyes tapasztalatokat, előnyöket, hátrányokat írnátok a telefonjaitokról?
Mire használjátok? Mi az álom-telefonotok?
Egy kicsit konkrétabb kérdésem is lenne, hogy a Huawei készülékekről mit gondoltok?
Köszi a válaszokat.:)
Véletlenül küldtem el a válaszom idő előtt, úgyhogy még pár sort hozzátennék.
Videóklipp összevágása alatt azt értem, hogy videó vágása, zene vágása, zene alárakása, videók és képek egymás után rakása, átmenetek kiválasztása, szöveg hozzátétele, és persze képek/videók szépítése efektekkel. Lényeg, hogy hangulatos összeállítást lehet csinálni még akkor is, ha nem igazán jól sikerült képek is vannak. És ezt nagyrészt gyári programokkal.
Három-négy évig nem tervezek váltani, de ha muszáj lenne, mondjuk most, akkor a Galaxy S7 Edget próbálnám meg beszerezni használtan picivel olcsóbban. De nem sürgős a dolog, úgyhogy még 1-2 generációt megvárok, aztán ráérek ezen gondolkozni. Az S6 tökéletesen megfelel az igényeimnek.
Még volt szerencsém egy Note 4-et használni 1-2 hétig, arra sincs panaszom, rövid idő alatt nagyon megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!