Felmérés! Milyen telefonod van? Többi lent!
Nekem most egy Huawei Y300 telefonom van, 2 es fel eve vettuk kb. 35ezerert. En egy honapja hasznalom mert az elozo elromlott sajnos. Nem a legjobb telefon, ha engem kerdeztek nem ajanlom senkinek.
Elotte egy Samsung Galaxy Ace 3-am volt, az is kb. ennyibe kerult, es szinten 2 es fel eves. Annak is voltak hibai, de szerettem, sajnos egy honapja elromlott, de lehet csak az aksi ment tonkre.
iPhone 6s (vettem)
210k
Nagyon
15/f (Mielott valaki belekotne, szuleim egy forintot nem adtak bele, nyar munkabol + ballagasi penzbol vettem!)
Iphone 6S Plus
Szülinapomra kaptam még szülinapomra, kb akkor jöhetett ki. 320.000 volt akkor. Meg! Imádom.
Iphone 5s (vettem)
Nem tudom mennyi volt , németországban vettem..
Teljesen meg vagyok vele elégedve, nem fagy ,ebből kifolyólag gyors, attól függetlenül ,hogy 16 GB-s a tárhely nagyon sok alkalmazás le van töltve rá ..Egy szóval "tökéletes" :)
6. vagyok..
2014 novemberben vettem *
bocsi :)
Huawei g630
Kartyafuggetlenul vettem 43k-ert majdnem egy eve.
Osszessegeben meg vagyok vele elegdve, igaz a belso tarhely arcpiritoan alacsony, es semmire sem eleg a 4gb.
A 3.5jack kimeneten nem a legjobb a zenehallgatas, inkabb kekfog segitsegevel oldom azt meg, de az stabil es kevesbe meriti az akksit.
iPhone 6s
Júniusban vettem saját pénzből, elégedett vagyok vele, sosem volt még ilyen jó telefonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!