Felmérés! Milyen telefonod van? Többi lent!
Figyelt kérdés
Mikor vetted/kaptad? Mennyi volt? Meg vagy vele elégedve?2016. júl. 25. 23:05
21/27 anonim válasza:
2012.03.24-én vettem egy Nokia c1-01-et 12 ezer Ft-ért. Meg vagyok vele elégedve, de szeretnék egy Nokia 3510i-t. Gondolom, GSM-boltokban még kapható!?
22/27 anonim válasza:
Valószínű hogy inkább egy Sencor Element P005V-t szeretnék az Auchan újságban láttam 6499 Ft
23/27 anonim válasza:
X. Redmi note 3pro
2016.05.
75k
Teljesen meg vagyok vele elegedve bestbuy volt
24/27 anonim válasza:
Apple iPhone SE 64GB
Pár hónapja vettem.
kb. 180 ezer Ft
Is-is! A tiszta Android jobban bejött nekem (Google Nexus 5-öm volt). Viszont a kényelmesebb méret, prémium minőség és a nagyobb megbízhatóság kárpótol!
25/27 anonim válasza:
Redmi note 3 pro 32/3
1 hónapja vettem. 68K volt. Persze, nem is képzeltem hogy létezik ilyen olcsón ilyen jó telefon, egyszóval kiváló.
27/27 anonim válasza:
iPhone SE 64 GB
Kb 3 hete
198990ft
Meg vagyok elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!