Milyen telefonod van? Szereted?
Egy rövid ismertetőt, személyes tapasztalatokat, előnyöket, hátrányokat írnátok a telefonjaitokról?
Mire használjátok? Mi az álom-telefonotok?
Egy kicsit konkrétabb kérdésem is lenne, hogy a Huawei készülékekről mit gondoltok?
Köszi a válaszokat.:)
A Huaweirol azt irjak itt a gyakorin hogy egyszercsak kiirja hogy szedd ki a kepernyofedvenyt aztan nem lehet vele semmit csinalni, esetleg legyarizni. De egy ido mulva kezdi elolrol.
Nekem iPhone SE van, eleg jo telo. Minden alma cucc benne, ami mukodik a valosagban is, nem csak a reklamban. Apple TV-m van, kivetiti a telot a tevere, filmeket szinten, kepeket. Jo na, nincs mit mondani negativat.
Vernee Thor.
Nem nagyon van hátránya, messze jobb, mint ami az ára alapján elvárható lenne.
Telefonálás, olvasás, net navigáció.
Nincs álom-telefonom, mostaniak közül Samsung Galaxy S7 Edge a legjobb összességében.
Huawei/Honor -ből van sok jó vétel főleg 80k fölött, de Xiaomi-k tipikusan jobb vételek középkategóriában.
Szia!
Nekem Alcatel van, de nagyon-nagyon megbántam. Borzalmasan rossz! A billentyűzár gyakorlatilag nem létezik, egyáltalán nem fölhasználóbarát a menüje és semmi más sem. Hiába kapcsolom ki, a naptári bejegyzéseket akkor is hangosan jelzi. Ez leginkább akkor ciki, ha a főnök előtte megkért mindenkit, hogy kapcsolja ki a telefont. Lehet magyarázkodni... A hab a tortán pedig az, hogy néha magától kikapcsol! Természetesem erről nem szokott értesíteni, csak akkor veszem észre, amikor kézbeveszem vagy ha valaki leszúr, hogy miért nincs annyi eszem, hogy bekapcsoljam a mobilom.
Az Alcatel már rég kínai. Úgy értem, hogy kínai kínai, nem pedig valami Kínában gyártott, de európai vagy amerikai márka. Ezeknél a minőség a béka segge alatt van. Úgy tudom, a Huawei is duplán kínai, ezek után én biztosan nem mernék pénzt adni érte.
Nekem a mostani "álmom" egy Oneplus 3T.
Sosem volt még felső kategóriás telefonom, vagy ami volt az is sok éves használt így most vágyom egy olyanra aminél 1-2 év nem arról fog szólni, hogy mit töröljek le és hogyan gyorsítsam, nem azt kell néznem hogy az előző tulaj mit rontott el rajta, nem azt kell néznem hogy van e garancia, stb.
Huawei Y6 II van, meg vagyok vele elégedve, és úgy igazából játszani, netezni, zenét hallgatni, kamerázni, navigálni szoktam vele, nincs vele különösebb problémám :)
a második részre is megválaszoltam ezzel, hiszen Huawei a "főszereplő" ;)
ja és amúgy képernyőfedvény nem Huawei probléma, hanem android 6.0 probléma, az előző LG telefonom is ezzel volt megáldva, és ismerősöm Samsungja is csinált ilyet
Oneplus 3
Teljesen meg vagyok vele elégedve, ebben az ár kategóriában az egyik legjobb választás, ha nem a legjobb. Alap dolgokra használom + 1-2 játék, számomra ettől drágább/jobb telefonra nincs szükségem.
Hugomnak Huawei P9 Lite-ja van, párszor nyomkodtam, összeségében egy jó telefonnak tűnik.
Xiaomi Redmi 3-am. Egyszerűen fantasztikus hogy eljutottunk idáig hogy ennyi pénzért, magyar garival ilyen jó telefont lehet vásárolni(droidban).
Álomtelefon ha számít az ár akkor OnePlus3
Ha nem számít akkor S7Edge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!