Hol tudnék garanciát kötni a telefonomra?
Figyelt kérdés
Olyan kellene nekem ami ha én töröm a készüléket is javítják régebben láttam de már nem találom.2016. nov. 20. 22:39
2/8 anonim válasza:
Ahogy előző írja kiterjesztett garancia .Euronicsban pl. tv re kötöttem .
3/8 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Garancia = a gyártó miatt bekövetkezett meghibásodásra vonatkozó ingyenes javítás / csere. Magyarországon ez kötelező, nem lehet "kötni".
Kötni biztosítást lehet, de az meg sokba kerül, és nem biztos, hogy téríti a saját kezüleg történő tönkretételt.
4/8 anonim válasza:
AZ Euronics kiterjesztett garancia az egy biztosítás, csak alaposabban el kell olvasni, mosógépre kötöttem, mert a boltban nem néztem át rendesen. +10 kHUF-ért 5 éven belül mindent fizet, ennyi.
5/8 anonim válasza:
Már miért ne lenne? De csak vásárláskor tehát új készülékre.
6/8 anonim válasza:
Én is kötöttem a telefonra mikor vettem, 2 évet, nem is volt semmi baja addig sem, meg azóta sem, már 4 éves a telefon.
Valóban egyfajta biztosítás inkább, mert szinte minden káreseményben helytáll a javításra.
7/8 nontau válasza:
Sehol, ahol meg igen átvernek, ha vigyázol rá semmi baja nem lesz.
8/8 anonim válasza:
Az átverésben lehet valami, mert amikor kötöttem, ott volt egy panaszos mobil tulaj, akinek elutasították a kérelmét a javításra. Ugyanis a bejelentést egy adatlapon kellett írásban megtenni. Azt írta bele, hogy munka közben esett le. Ebbe kötöttek bele, ugyanis a szerződés szerint munkához használt telefon meghibásodására nem vonatkozik a biztosítás. Hiába mondta szegény, hogy nem telefonnal dolgozott, nem ügyfélszolgálatos, nem úgy használja mint az autót a pizzafutár, csak éppen munkaidőben volt egy privát hívása, és a kérdőíven volt idevonatkozó kérdés, így válaszolt rá. Ha azt írja hogy lefekvés előtt esett le az ágyról a telefon vagy a reggelizőasztalról lökte le, akkor meg másba kötnek bele valószínűleg. 3 évig fizette a biztosítást a semmiért, az árából kijött volna a javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!