Vállalnak garanciát a Sony-nál rootolt telefonomra?
Ha jól tudom, a rootolással máris elveszlik a garancia, de elvileg vissza lehet csinálni úgy, hogy ne vegyék észre. Ha külső behatás miatt nem működik, ami a te hibád volt, minek javítanák meg?
NYUGODTAN KI LEHET JAVÍTANI, HA TÉVEDTEM.
A készülék beázott, még pedig az izzadságomtól. :D Kint napoztam, magam alá raktam, hogy árnyékban legyen. A kijelzőn megjelent egy folt és az egyik funkciógomb ledje elkezdett folyamatosan világítani nagy fénnyel. Kikapcsoltam és továbbra is folyamatosan világított... Elázhatott rendesen, mert rövidre zárta, ugyanis nagyon élesen világított a led, félő volt, hogy tönkre is megy. Gyors szétszedtem, hogy kiszáradjon, egy óra múlva bekapcsoltam, de a kijelző már nem éledt fel. Valószínűleg az üveglap már laza sarki illeszkedése miatt szivárgott be. A többéves nyomkodás során már megoldott a ragasztása és nyikorgott. De lehet, hogy a hagyományos gombnál történt a beázás.
Szóval nem egyszerűen csak le lett ejtve, összetettebb a probléma.
Valóban nem volt teljesen tiszta a kérdésem, de amire kíváncsi lettem volna, hogy a rootolás miatt megtagadják-e majd a készülék bármilyen jellegű javítását.
Ahogy ismerem ezeket a szervizeket, majd egyből a szoftverfrissítéssel próbálkoznak. xD Ha valóban kizáró ok a rootolás, akkor ezt majd meg fogják nézni.
Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem visszatöltöm rá a gyári rendszert flash módban, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!