Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s6 edge plust...

Samsung galaxy s6 edge plust vagy iphone 6 plust vegyek?

Figyelt kérdés
Az Apple stabilabb rendszer mert jelenleg egy iphone 5-ősöm van és most kezd el lassulgatni,viszont ugye az iPhone 6 plus több mint két éve jött ki az s6 edge plus meg kb egy éve és ez lehet ,hogy megváltoztatja az erősorrendet? Szerintetek melyik telefont érdemes megvenni? Ha egy idősek lennének akkor tuti iPhone-t választanák ,viszont ,hogy van a két telefon között egy év legalabb ,így lehet más a helyzet

2016. nov. 16. 07:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%
Ha teheted, egyiket sem, tegyél még félre pénzt és várd meg a következő évi (2018) csúcsmodelleket
2016. nov. 16. 08:28
 2/21 anonim ***** válasza:
59%

#1 Ezzel az erővel akkor már várja meg a 2019-es modelleket, de mivel 2020-ban még jobbak lesznek inkább azt kéne, de akkor meg már inkább a 2021-esek.

Kettő közül valóban egyik se inkább Galaxy S7(Edge).

2016. nov. 16. 11:28
 3/21 anonim ***** válasza:

Az S6 és az S7 között nincsenek extrémnagy különbségek. Árban viszont az S6 olcsóbb. Rajtad áll, hogy mire van kereted, minél ha belefér, akkor S7. Ha nem, akkor S6. Minél újabb, annál jobb. De én mindenképp a Samsungot választanám... személyes okokból. Perszehogy jó az iPhone, de valamiért nekem nem jön be. És az 5-ös után nem biztos, hogy azt éreznéd, hogy más/jobb készüléked van.

Ez csak az én véleményem. Egyébként jó az iPhone is.

2016. nov. 16. 13:18
 4/21 A kérdező kommentje:

Én attól félek ,hogy mivel régen volt egy középkategóriás androidom egy év alatt belassult...Egy ilyen felsőbb kategóriás samsung is be fog lassulni 1-1,5 éven belül ?

Mert a jelenlegi iPhoneom 3 éves és most kezdett el belassulgatni...

2016. nov. 16. 15:03
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem fog. 3-4 évet ki fog bírni. Az S6 előtt 1-es Notem volt, 5 évig használtam. Kb 3 éves korában kezdett el lassabban működni. Még 5 évesen eladtam egy mai alsó középkategóriás készülék árán.
2016. nov. 16. 16:03
 6/21 anonim ***** válasza:
50%

iphone 6 plus-t én nem ajánlom:

[link]

ha teheted inkább i6s plus ott nincs ez a gond/ több ram/gyorsabb

2016. nov. 16. 18:39
 7/21 anonim ***** válasza:
Én a #3-as véleményét maximálisan osztom! Annyit hozzáfűznék, kérdező, hogy a régebbiekkel ellentétben a mai Androidos telefonok már nem lassulnak be olyan könnyen, főleg ha jól vannak optimalizálva, a hardver pedig manapság olyan szinten van, hogy az olcsóbb telefonok is röhögve viszik a rendszert! Árban hasonlóak, szóval ha a mérete nem gond, én is a Samsungot ajánlom!
2016. nov. 16. 19:02
 8/21 anonim ***** válasza:
24%

# 2: persze, mert minden évben ezt írom... .

Komolyabban: a 7-es csak kisebb lépés volt a 6-os képest. A 8-asban sokkal több újítást eszközölnek és a jack dugó kivételének (aminél hozzáteszem, hogy nem egyedüli az Apple, máshol is ez várható) is ott lesz igazán haszna.

2016. nov. 16. 19:20
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Azért az hogy nincs különbség az S6 és az S7 között azt vitatnám....
2016. nov. 17. 17:14
 10/21 anonim ***** válasza:
40%

Persze hogy van különbség, csak nem akkora nagy, hogy feltétlenül megéri váltani.

iPhone 6 - 7 között nincs akkora ugrás, mint a 7 és a 8 között lesz. Érdemes utánanézni.

(Jack dugó elhagyása viszont érthető lépés volt - más gyártók is élni fognak ezzel [azok is, akik emiatt szólják le az Apple-t]).

Kérdező - látom, időközben valaki felajánlott egy S6 Edge-t. Ha jónak találod, vedd meg.

2016. nov. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!