Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek vegyek IPhone 5-öt?

Szerintetek vegyek IPhone 5-öt?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretnék venni IPhonet, és most lenne is pénzem majd az 5-ösre. Nekem nagyon tetszik a 4-es is, meg az 5-ös is, csak már mindenkinek 6-os van. Viszont arra meg még gyűjtenem kellene, és a régi telefonom már elromlott és újat kell vennem, meg már egyébként is 6 éves és már semmit nem lehet vele csinálni.(Samsung Galaxy S Plus)

Szóval ti vennétek a helyemben IPhone 5-öt? :) Vagy milyen telefont nézzek?

2016. nov. 14. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha szeretnel akkor vegyel. A pedig inkabb az I6 os tetszik akkor gondolom csak kibirsz meg egy kis idot es megveszed azt. En ugy vagyok vele hogy ha valami akarok akkor vagy megveszem azt ami tetszik es akarom tenyleg meg ha tobbet is kell sporolnom ra vagy semmilyet vagyis vagy jot vagy semmit. Az ideiglenes megoldas nem jo
2016. nov. 14. 13:57
 2/6 anonim válasza:
Szerintem inkább SE-t vegyél. Külsőre ugyanaz, belsőre viszont sokkal okosabb.
2016. nov. 14. 14:09
 3/6 BM-Striker ***** válasza:

Nem, mert elavult, és az aktuális iOS verziókkal már lassú.

Ha mindképpen iPhone kell, vegyél egy egy SE-t előrefizetéses konstrukcióban.

Egyébként meg vegyél egy olyan telefont, mai 1 évél nem idősebb és van rá pénzed.

2016. nov. 14. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

lassan mindenkinek i7 lesz, ne vedd meg az 5öt...

spórolj inkább még egy SE-re, vagy legalább egy 6ra

2016. nov. 14. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez felesleges kör. Hiába veszed meg az Iphone 5-öt az már egyáltalán nem menő.
2016. nov. 15. 15:00
 6/6 anonim válasza:

Szerintem ha mindenképpen 5-ös szériát szeretnél akkor vegyél 5s-t.

Annak még elég elfogadható a sebessége ,az 5-ösnél lényegesen olcsóbb,használtan pedig alig egy 20000-assal drágább.

A 6 / 6 plus , 6s / 6s plus széria lenne nyilván a legjobb választás ,azok még pár évig elég gyors telefonok lesznek,a hetet most azért nem írtam mert az még ezeknél is drágább.

2016. dec. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!