Megéri megvenni az iPhone 6S-t?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék új telefont, mert volt egy Xperia SP-m, ami júniusban tönkrement, azóta az 5 éves Galaxy Mini-t használom. Van rá pénzem, de én sok mindenre sajnálom elkölteni. 32GB-osat akarok, és tudok 170 ezerben. Ennyit valószínűleg megérne. A másik lehetőség, hogy 80 ezerben veszek egy Xperia M5-öt, ami azért hardverileg ott van, csak félek, hogy 1-2 év, és elkezd fagyni. Az SP is fagyott 1 évesen. Merem remélni, hogy az iPhone 6S még legalább 3 évig stabil lesz. Köztudott, hogy én nem használom a telefont aktívan, mobilnetem sem volt még soha. Ehhez már lenne, és aktívan használnám a készüléket, és ha azt mondom, hogy szeretném 4 évig stabilan használni, akkor sokat kértem? Van egy pár osztálytársam, akinél az 5 is villámgyors, sosem akad meg.2016. nov. 13. 17:10
21/27 anonim válasza:
Megéri. Mindenképp az iPhone vedd, ne sony-t. Az 6s még egy jó pár évig telefon marad, főleg, hogy ha csak annyira használod amit a leírásban írtál. Én a helyedben az iPhone-t venném egyértelműen.
22/27 A kérdező kommentje:
Igazából még gondolkozok rajta, mert van 280 ezrem, de az kell jogsira, nyelvvizsgára, és még nem tudom, mennyit kell beleadni egy TB-s fogszabályozóba. Ezek mind örökre szólnak, a telefon meg "csak" 3-4 évre.
2016. nov. 14. 19:12
23/27 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem vált feleslegessé, mert még lehet, hogy telefont veszek.
2016. nov. 14. 19:13
24/27 anonim válasza:
Ha ezek az opciók, inkább önfejlesztésre költsd, mintsem telefonra. Ahogy írod, ez örökre szól, telefon pedig - legyen szó akár egy iPhone-ról vagy más csúcskategóriás készülékről is - legjobb esetben is max 5-6 évig.
25/27 anonim válasza:
Akkor viszont egyértelműen M5
Bőven jó lesz az, csináld meg azokat a dolgokat amiket meg kell. Hidd el hiába van rajta az alma logo, közel sem tud annyit amit az ára nyújt. Bár én megmondom őszintén a mostani sonyktól is rettegek :/ Z5 premium még kb csak a 4k-kijelzője miatt nagy szám. De nálam ott bukik meg hogy a menüben pl csak 1080p van, csak is multimédiában van 4k
26/27 anonim válasza:
Valakinek nagyon nem tetszik az iPod Touch...
27/27 A kérdező kommentje:
Hát ha a menüben tényleg 1080p, akkor az M5 a legjobb ár/érték arányú telefon. Lehet, azt bevállalom, de várok még.
2016. nov. 15. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!