Melyiket éri jobban megvenni IPhone SE vagy az iPhone 6S-t?
Figyelt kérdés
Évek ota iPhone 4s-em van de mar alig lehet hasznalni, es szeretnek egy uj telefonra beruházni, de nem tudom eldönteni hogy melyiket éri meg jobban egy lanynak megvenni sokat selfizek alap programokat szoktam hasznalni stb2016. okt. 17. 12:33
1/11 anonim válasza:
Ha csak ez a kettő jön szóba akkor mindenképp az iphone 6s.
Gondolom te sem akarsz venni egy iphone5skettőt. Mert hogy ugyan az, csak rámondják hogy ez jobb, az jobb benne..
2/11 anonim válasza:
Hát iphone 6 szerintem . Teljesen jó nekem már egy éve megvan , nem kell iphone 7. Iphone 5se szerintem csak a neve miatt jobb mint az 5s. Meg nem olyan nagy mint az iphone6 .
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Ha sokat szelfizel, akkor 6s, mert az SE-ben pont a selfie kamera maradt a régi, jóval rosszabb, mint a 6s-ben. Amúgy szinte ugyanaz a kettő, a méret a döntő kérdés, hogy melyik számodta a kényelmesebb. mondjuk nekem az akkukapacitás miatt is a 6s a szimpatikusabb, illetve a nyomásérzékeny kijelző egy nagyon okos dolog.
6/11 anonim válasza:
Én SE-t vettem mert nem szeretem a péklapát telokat :-D
8/11 anonim válasza:
6s-t vegyél szerintem! Én is olyat fogok. SE akkor érdemes, ha túl nagy a 6s.
9/11 anonim válasza:
SE-ben brutál erős hardver van, ugyan az mint 6s-ben, biztos hogy évekig jó lesz még
Plusz 6s kameráját is megkapta
Az akkukapacitás pedig hiába kicsi, a kisebb kijelző miatt sokkal tovább bírja szuflával mint 6s
Ami negatívum hogy maradt az 5s vacakabb kijelzője
Összességében elég jó kis mobil lett, én is ilyet szeretnék, 6s-nél sokkal olcsóbban is lehet venni
6ot az 1gb ram miatt nem vennék, szerintem ma már ez kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!