Mi a véleményetek az iPhone SE-ről? Megérné így megvenni?
Figyelt kérdés
T-mobilenál szeretnék vásárolni egy iPhone SE-t, 20 ezer forintos törlesztővel 2 évig. Ebbe beletartozik a korlátlan hívás-SMS és 6gb mobilnet. Így megérné megvenni a telefont? Illetve 6gb mobilnet kibír egy hónapot Facebook, Messenger, böngészés néha videózás esetén?2016. szept. 18. 22:43
1/7 anonim válasza:
Ha amúgy is ilyen csomag felelne meg neked a legjobban, és nem azért választod ezt, mert így lehet a legolcsóbban kihozni az iPhone-t, akkor persze.
6 GB elég lehet. Én iMessage-ezek, levelezek, böngészek a telefonnal, és 1 GB-ba bele szoktam férni. Videózás már más kérdés, mert azzal gyorsan ki lehet meríteni az adatkeretet.
2/7 anonim válasza:
1 Nem a törlesztőd 20 hanem a díjcsomagod
2. Ha szükséged van ezekre akkor megéri, ha nincs akkor nem éri meg!
3. 6gb-al nem sokáig fogsz videózgatni.
3/7 anonim válasza:
Utolsonak, épp hogy 6 gigával rohadt sokat tudsz videozgatni..
4/7 anonim válasza:
6GB mobilnet? nekem 500mb van és 1 hónapig simán kibírja és még egy csomó játékkal is játszok. 1GB-nál többet felesleges venni de nagyon. Maga a telefon megéri de csak 64GB-os verzióban. T-mobilnál?? Ott nem! Csak kártyafüggetlenül szabad megbízható boltnál rendelve vagy bemész és megveszed.
5/7 anonim válasza:
Ennyiért,már jobb telefont lehet venni.
1Gb nekem kb max. 1 hónapig elég 2-3videózásal 6gb bőven elég az igényeid szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
iStyle-ról mi a véleményetek? Érdemesebb lenne onnan rendelni?
2016. szept. 19. 20:42
7/7 anonim válasza:
Igen, onnan rendelem 2 évente az iphonet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!