Megéri megvenni az iPhone 6S-t?
Ha nálad fontos, hogy hosszú ideig használni tudd a telefonod, akkor iPhone jó választás. Csak nézz utána, iOS illetve maga a platform milyen limitációkkal rendelkezik, nehogy utána érjenek kellemetlen meglepetések.
#9: azért valljuk be, emberek többsége szokott telefonálni a telefonjával:D
Köszi a válaszokat!
Hát szerintem megveszem a 6S-t.
Hát az nem fontos, hogy iOS, sőt. Én annyira szerettem a Sony-mat, hogy ha meglátok egy Xperia kezdőképernyőt/menüt, akkor rámtör a nosztalgia, nagyon szerettem. Az iPhone kicsit tényleg kötöttnek tűnik már videókban is, ami nem feltétlenül baj, mert tuti megszokom, és akkor majd azzal leszek úgy, hogy visszasírom, ez nem baj, szóval én a Sonyval és iPhone-al is, sőt, bármilyen telefonnal el vagyok. Előszedtem a Galaxy Minit júniusban, és a legnagyobb lazasággal megszoktam 1 nap alatt. A YouTube megy rajta, az a lényeg, és gyorsabb, mint az SP XD. De ez amiatt van, mert üres az egész, csak YouTube-ozok és hívok rajta.
Viszont tudom, hogy ha veszek egy Androidiot, az tele lesz játékkal, és biztos, hogy fagyni fog. Ezért akarok iPhone-t.
És nem csak játékkal. Én a telefonoknak a legapróbb funkcióját is kihasználom, szerintem ez a varázsa.
A legnagyszerűbb a telefonvásárlásban, amikor előtted van a doboza, és bontod kifelé. Az nekem külön egy nap, amíg beüzemelem, testreszabom, mindent a legnagyobb türelemmel, és rendszerezéssel átböngészek, így másnap már olyan lesz, mint mindig is iPhone-om lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!