Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Iphone-t venni, vagy...

Megéri Iphone-t venni, vagy jó az android?

Figyelt kérdés

Nos jelenleg androidos telefonom van és macbook laptopom. Nem tudok dönteni, ugyanis az ios-t nekem egy kicsit nehéz kezelni (zenét tenni rá, törölt appokat az áruházból is törölni...).

De ugyanakkor a gép nagyon tetszik, csak nem olyan a felülete mint amilyet megszoktam. Nem tudom hogy megéri-e az árát vagy sem,és tanácstalan vagyok.

2016. nov. 8. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert ilyen szavakat használsz, mint forráskód és implementálás, a mondanivalód még nem lesz okosabb, hitelesebb, vagy maximum a butább emberek számára:)) De attól még sületlenségeket írsz.

Az androidos eszköz egy hajó, amin tucatnyi lék található, folyik be a víz vagy bármi, ami nem egészséges:) A gyártók erősebbnél erősebb motort tesznek ebbe a hajóba, hogy a felszínen tudjon maradni, a lékeket próbálják elfedni fényezéssel, napfénytetővel, ám az egész egy olyan konstrukció, aminek már rég vesznie kellett volna, ha a google nem lobbizik/tömi bele a pénzt.

Azt a pénzt, amit belőletek, kis reklámhordozók/android tulajdonosok szivattyúz kifele:))

2016. nov. 10. 12:55
 12/14 Alex Fly ***** válasza:
Na ez a sületlenség. Ha az Android egy hajón ami tele van lékekkel, akkor azt is tedd hozzá, hogy rendelkezésedre áll a hajó teljes tervrajza, építési leírása és minden eszköz, hogy betömhesd a réseket. Az iOS-hajó esetében nem hogy ezek nem állnak rendelkezésre, de még a kabinba is bezárnak, nehogy akár azt megláthasd, hogy néz ki a hajó. Csak időnként megnyugtatnakn hogy minden rendben van, a világ legbiztonságosabb hajóján utazol és mást ne is akarj tudni.
2016. nov. 10. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha rendelkezésre állnak, akkor miért nem tömködik?:) Miért van ennyi sérülékenység, vírus, malware, kémprogram, bloatware?

Engem nem érdekel, hogy a hajómon nincs kajüt. Engem az érdekel, hogy elvigyen A-ból B-be biztonságosan, megbizhatóan.

Ne ébredjek arra, mint egyik kollégám, hogy hajnali 3kor a telefonja emeltdíjas smseket küldözgetett külföldre.. (valamelyik újabb galaxy Sx)

2016. nov. 10. 20:15
 14/14 Alex Fly ***** válasza:

Tömködik. De semelyik rendszer nem fog a felhasználó helyett gondolkodni...

Malware? Egyetlen app sem kap több jogosultságot, mint amit a felhasználó ad neki. És ha valaki egy zseblámpának vagy egy finghaggenerátornak teljes hozzáférést ad a névjegyzékéhez illetve az összes hálózati kapcsolathoz, az nem az oprendszer hibája -és a biztonsági rés is a felhasználó fejében van, amit nem olyan egyszerű patchelni...

Vagy lehet azt is, amit az Apple csinál: ha a user hülyeséget tud csinálni, azt akadályozzuk meg úgy, hogy semmihez ne férjen hozzá... Használja a készülékét pontosan úgy és arra, ahogy azt a gyártó kitalálta és másra nem.

Hogyan is mondta Steve Jobs? Az Apple feladata nem az, hogy kiszolgálja a vevői igényeket. Az Apple megmondja, hogy a vevő mit akarjon.

2016. nov. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!