30000-35000 ft értékben mien érintőképernyős telót ajánlotok ami jó?
Én azt mondom hogy ha már 35.000-öt rászánsz akkor tegyél hozzá 15.000-öt és vegyél egy normálisat.
50.000-ért odaadom a HTC Touch Diamondom. Kis aksi, nagy aksi, aksi töltő, asztali bölcső, IGO 8, Bluetooth, Wifi, 4GB belső memória, videó, fotó, vezetékes headset, bluetooth headset szóval minden extra ami kell és mindent eredeti htc nem után gyártott gagyi.
Védőfólia van a képernyőn.
Ha érdekel írj e-mailt...
00:57:
akkor nem ártana neked is átnyálazni, mivel olyan szó nem létezik, hogy "mien" ;))
Lg kp500/502
Olcsó, jó és komoly tudású.Egyes tudatlan emberkék szerint nem megbízható de nekem is ez van és teljesen alaptalan ez a vélemény, pl.én a sam5230 as telómat cseréltem kp502 esre mert a samsung rémisztően buta az árához képest.
LG-t ne ! Nemis csak a megbízhatóság , hanem nem tudsz rá rakni sem témát , sem játékot , sem értelmes progikat.
Én a Nokia 5230-at ajánlanám , nagy kijelző , tudja azokat amiker leírtál és televan a net haznosabbnál-hasznosabb progikkal amit rá lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!