Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintöképernyös,...

Milyen érintöképernyös, androidos mobilt ajánlotok? Max 20 ezerért?

Figyelt kérdés

3 éve ugyan azzal a telefonnal vagyunk a Vodafonnál és most szeretnénk lecserélni egy újabbra.

Vodafonos 3000 forint körüli tarifacsomaggal szeretnénk venni érintöképernyös, androidos telefont venni.

Árban maximum 20-ezerig tudunk elmenni a tarifát nem számítva.

A leglényegesebb dolgok az Android lenne, hogy alkalmazásokat tölthessünk le, a legalább 3-4 megapixeles kamera, ébresztö, zenelejátszó és memóriakártyával bövíthetöség.

Melyik készülök olyan amire ezek igazak, de az említett árkategóriában van?

2011. aug. 23. 16:15
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Havi törlesztörészlettel akár kicsit drágább is szóbajöhet, de 30ezernél sokkal nem több :)
2011. aug. 23. 16:16
 2/15 anonim ***** válasza:
A Vodánál nem tudom, de a T-nél megkapod ezeket ennyiért 2 éves hűségnyilatkozattal: HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson xperia x8, Samsung galaxy mini, ZTE Blade. Gondolom a Vodánál is valahogy így vannak az árak.
2011. aug. 23. 16:24
 3/15 A kérdező kommentje:

"Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson xperia x8, Samsung galaxy mini"

Ezeket pont néztük nemrég a Vodafone honlapján és sokkal drágábbak voltak.. minimum 50ezer körül, akkor olcsóbbak csak ha drágább elöfizetést választunk és az nem jöhet szóba... maximum 3000 vagy 4700 Ft-os :/

Amúgy a Vodafone fontos, így a T-mobile sajnos nem jöhet szóba.

2011. aug. 23. 16:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Csak olyan telefonokat írtam amik megfelelnek azoknak az áraknak amiket írtál, bár ez a T-nél van, de nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne köztük, 5.000-es előfizetéssel meg még sokkal jobb telefont is vehetsz.
2011. aug. 23. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mondj le a vodáról, most megnéztem és ha a samsung galaxy mini-t, 3000ft-os havi díjjal veszed akkor a vodánál 19.990 Ft, a T-nél 8.455 Ft, és ráadásul a T még a havidíjért is többet ad. Gondolom ez a többi telefonnál is így van.
2011. aug. 23. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
A galaxy Ace 3000-es előfizetéssel a vodánál 49.990 Ft a T-nél 32,205Ft (természetesen veheted havi részletre a T-nél) tényleg csak akkor vegyél a vodánál telefont ha létfontosságú, hogy vodás legyél.
2011. aug. 23. 17:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Én T-mobilos vagyok, de anyukámnak kéne az új mobil és ö vodafonnál van pont úgy mint hugom és apám is, neki pedig van apámmal családi csomagja ami miatt ingyen beszélhetnek egymással, jövö hónaptól pedig hugommal is ingyen akar majd beszélni, mert elutazik. Ezért akar a Vodafonnál maradni :/

Amúgy az árak tényleg jobbak a T-mobilnál... de nem hiszem, hogy lemondana az ingyenes telefonálásról :/

2011. aug. 23. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezért a családi csomagért mennyit fizettek, de eltudom képzelni. A T-nél is van ilyen.

[link]

2011. aug. 23. 17:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Na igen... csak ehhez az kéne, hogy mindenki váltson T-mobilra akkor... De csak anyukámnak lesz új mobilja most.. Nem vagyunk nagygazdagok..
2011. aug. 23. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:
nem kell ehez gazdagnak lenni, ha nincs hűség nyilatkozatotok akkor ingyen át tudtok menni a T-hez, meg vesztek 1500-ért két turbo simet.
2011. aug. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!