Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Samsung Galaxy S7 edge...

SOS! Samsung Galaxy S7 edge fél évig használt készülékemet szerintetek megéri lecserélni egy új Sony Xperia XZ telefonra?

Figyelt kérdés

Nekem szinte csak sony telefonjaim voltak, és imádtam is őket, de a tavalyi meg az idei év során kicsit legyengültek, ezért vettem samsungot. Az érdekelne, hogy tudás/,hardver/ár/érték arányban megéri-e elcserélni.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. nov. 4. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Figyu én 160 körül vettem meg 3500 forintos havi díjú csomaggal, részletfizetésre. Szerintem ennyiért megérte. Egy dolog van amit nem tudok egekig dicsérni az a kamera. A színek nagyon jók, alapból szép is a kép de a 23mp beállításban a képek nagyítva zajosak-szemcsések ami nincs ínyemre sajna. Nem is értem, hogy a Sony aki rengeteg gyártónak (még az iphone-nak is) szállítja a kamerakütyüket hogy tudott ilyet kiadni a kezéből. Persze nem olyan vészes a szitu mert utólagos szerkesztéssel szépen fel lehet javítani, meg azért jó fényviszonyok között nem is látszik annyira. Bízom benne, hogy érkezik hozzá valami szoftveres javítás ami rendbe teszi.
2016. nov. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!