SOS! Samsung Galaxy S7 edge fél évig használt készülékemet szerintetek megéri lecserélni egy új Sony Xperia XZ telefonra?
Figyelt kérdés
Nekem szinte csak sony telefonjaim voltak, és imádtam is őket, de a tavalyi meg az idei év során kicsit legyengültek, ezért vettem samsungot. Az érdekelne, hogy tudás/,hardver/ár/érték arányban megéri-e elcserélni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
2016. nov. 4. 20:10
11/11 anonim válasza:
Figyu én 160 körül vettem meg 3500 forintos havi díjú csomaggal, részletfizetésre. Szerintem ennyiért megérte. Egy dolog van amit nem tudok egekig dicsérni az a kamera. A színek nagyon jók, alapból szép is a kép de a 23mp beállításban a képek nagyítva zajosak-szemcsések ami nincs ínyemre sajna. Nem is értem, hogy a Sony aki rengeteg gyártónak (még az iphone-nak is) szállítja a kamerakütyüket hogy tudott ilyet kiadni a kezéből. Persze nem olyan vészes a szitu mert utólagos szerkesztéssel szépen fel lehet javítani, meg azért jó fényviszonyok között nem is látszik annyira. Bízom benne, hogy érkezik hozzá valami szoftveres javítás ami rendbe teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!