SOS! Samsung Galaxy S7 edge fél évig használt készülékemet szerintetek megéri lecserélni egy új Sony Xperia XZ telefonra?
Nekem szinte csak sony telefonjaim voltak, és imádtam is őket, de a tavalyi meg az idei év során kicsit legyengültek, ezért vettem samsungot. Az érdekelne, hogy tudás/,hardver/ár/érték arányban megéri-e elcserélni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Csak a kamera nagyobb felbontású, de az érzékenysége nokedli, a kijelző nulla, a maradék se tud többet mint az S7. Szóval nem érdemes. Szerintem.
Nem éri meg, semmivel se tud többet a ZX.
Arról meg ne is beszéljük, hogy a ZX a több mint fél éves csúcstelók hardverét kapta meg.. (lásd Lg G5)
Sony nagyon levan maradva sajna.
Kérdés, hogy egy új telefon mennyivel használhatóbb, mint egy fél éves (ami szintén újnak tekinthető) és ez megéri-e a költségeket.
Az esetek 95%-ában erre a válasz NEM, de ezt más nem döntheti el helyetted...
" nem is értem miért szólják le."
Ha nem tudod, olvasd el mit írtunk.
"mert a kijelzőjét nem csinálták feleslegesen nagy felbontásúra (bőven elég a full hd)."
Ja, de a szoftver viszont nagy felbontásra készült ami rajta fut, így semmivel sincs előrébb, ez már a Z szériában is ugyanígy volt megoldva. Mellesleg nem érződik az árán hogy egy jóval gyengébb megjelenítővel szerelték az S7-el összevetve.
"a középkategóriás készülékek árazása ami rendre magasabb mint a hasonló tudású konkurens készülékeké. "
Erről beszéltünk. Van egy jobb ár-érték arányú készüléke, ami semmivel sem rosszabb a Sonytól.
Attól csak úgy tud megszabadulni ha veszít az üzleten. Plusz azon is veszít alapjában véve, ha indokolatlanul magasabb áron vesz egy másikat.
Senki nem mondta hogy rossz a Sony. Vennék én is ha olcsó lenne. de a pénzemért inkább azt választom amivel többet kapok. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!