Használt Iphone 5,5C és 5S vagy új Samsung Galaxy A3 vagy J3?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyiket választanátok.2016. okt. 30. 11:58
1/4 anonim válasza:
ember!
hát nem ismered a 3 aranyszabájt a telefon vásárlásról?
ezek közül az egyik, hogy "Soha, de soha ne vegyél használt okosmobilt!"
3/4 anonim válasza:
Az iPhone 5 és 5C már elavult típusok, a kutyának se kellenek, 5S még talán úgy ahogy elmegy. :/ Viszont én Android-pártiként ez a 2 Samsung közül se venném egyiket se, szintén hardveresen elavultak, olcsóbb fajta Samsungok közül inkább J5 minimum!
4/4 anonim válasza:
Én a helyedben, az Eustockból néznék új okostelefont:
Xiaomi Redmi 3S Prime, Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition, Meizu M3 Note, Xiaomi MI 4C, Meizu M3S, Vernee Thor. Ezek közül, az első kettő bír, B20 támogatással (a 4G miatt fontos). Árat nem írok, mert az már erősen reklám lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!