Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik GSM boltban lenne...

Melyik GSM boltban lenne érdemes eladni?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem az, hogy melyik GSM boltban adják a legtöbb pénzt egy használt telefonért? Van egy több mint 2 éves Samsung Galaxy S5 telefonom, amitől szeretnék megválni. Viszont kb féléve leejtettem, betört az LCD kijelző, az egészet cseréltettem. Viszont mindkét kamera szintén betört, a hátsó nem fókuszál, az előlapin lila csíkok vannak, ezeket nem cseréltettem, mert a javítások ára többe került volna mint maga a telefon. Tehát a 2 hibás kamerával szerintetek mennyiért venné be egy GSM bolt?

2016. nov. 4. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha én veszek egy rozzant trabantot 2 millióért, attól még hogy én hülye voltam, az a trabant sz.r marad.

Megse lepődök, hogy ájfonod lett, ahoz ész ugyse kell.

2016. nov. 5. 16:39
 22/27 A kérdező kommentje:
#21 mondja ezt egy olyan ostoba, aki a helyesíras legalapvetőbb normáit sem ismeri. Gyakorold még ezt egy kicsit haver, mert nagyon nem megy neked, aztán kritizáld a másikat.:))
2016. nov. 5. 20:12
 23/27 anonim ***** válasza:

Ötös lettem helyesírásból.

De nekem telon sokal konyebb igy irni, minek adjam meg a tiszteleted egy parasztnak mint neked?

2016. nov. 5. 22:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Óh, ha már oltani próbálsz a "helyesírás"-t azt Á-val írjuk, és nem A-val, ahogy te írtad.

(b.lf.sz)

2016. nov. 5. 22:29
 25/27 A kérdező kommentje:

#23 suttyó vagy, ennyi, nincs ezen mit ragozni. Írni nem tudó paraszt.:)

#24 talán telefonról írok? Te degenerált.:) Máskor majd összejön az az oltás haver, mert ez így nagyon gyenge volt.:)

Szerencsétlen élettelenek, azt lesik hogy mikor valászolok nekik, aztán ugranak rá mint a kiskutyák.:) Ennyire ne unatkozzatok, megértem hogy nincs életetek, na de ennyire..

2016. nov. 6. 10:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Jelentettelek, mert a stílusod elfogadhatatlan.

A 23# és 24#-est is.

Szánalmasak vagytok...

2016. nov. 6. 21:12
 27/27 A kérdező kommentje:
#26 remek, neked is jó éjszakát!
2016. nov. 7. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!