Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik GSM boltban lenne...

Melyik GSM boltban lenne érdemes eladni?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem az, hogy melyik GSM boltban adják a legtöbb pénzt egy használt telefonért? Van egy több mint 2 éves Samsung Galaxy S5 telefonom, amitől szeretnék megválni. Viszont kb féléve leejtettem, betört az LCD kijelző, az egészet cseréltettem. Viszont mindkét kamera szintén betört, a hátsó nem fókuszál, az előlapin lila csíkok vannak, ezeket nem cseréltettem, mert a javítások ára többe került volna mint maga a telefon. Tehát a 2 hibás kamerával szerintetek mennyiért venné be egy GSM bolt?

2016. nov. 4. 10:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#10 hadd tudjam már jobban milyen állapotban van. Samsung szervízzel cseréltettem a kijelzőt, ergó gyári van benne, ugyanaz mint volt, működése is kifogástalan. Talán azért nem csináltatom meg, mivel nem fognak gsm-ben 15 ezer Ft-tal többet adni az előlapi kamera miatt. Esetleg beszámítanák akkor 5-10 ezer Ft-tal többért, én meg nem vagyok a saját pénzem ellensége, inkább adjanak akkor kevesebbet, úgyse érne kamerával annyit amennyit.

Egyéb kérdésed van?

2016. nov. 4. 13:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Nincs. Meg mindig egy torott premiumtelefonrol van szo, ami szerinted 'amugy hibatlan'. Valami tanyasi suttyo talan megveszi, villogni a haverok elott, de amugy maximum alkatresznek jo.
2016. nov. 4. 14:40
 13/27 A kérdező kommentje:
#12 a rendszere valóban hibátlan. Majd meglátom mennyit ajánlanak érte gsm-ben, ha 10-20 ezer Ft-ot, akkor úgyse adom el.
2016. nov. 4. 14:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érteszz hozzá miért írod ki ide? Hisz hiába mondunk akármit te tudod mit akarsz...
2016. nov. 5. 08:59
 15/27 A kérdező kommentje:
#14 talán mert arra való ez az oldal? De választ még mindig nem kaptam a főkérdésre, hogy MELYIK gsm boltban lenne érdemes eladni. Mindenki csak arra válaszolt, hogy kb mennyit érne, de ez már csak másodlagos. Úgyhogy nem kell okoskodi.
2016. nov. 5. 11:16
 16/27 anonim ***** válasza:
Az a nagy büdös helyzet hogy ez egy oldal ami arra való hogy megkérdezz dolgokat és HA! mázlid van kapsz választ. Erre te olyan tapló paraszt stílusban beszélsz az itt lévő emberekkel kik csak segíteni akarnak hogy aki még szeretne is segíteni az SEM fog.
2016. nov. 5. 11:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Jézusom mivan itt...

Vidd a superphone gsm-be, ott szépen elmondják, hogy nem kell nekik, mert sz.r.

Erről ennyit.

2016. nov. 5. 14:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, ma mégis sikerült eladni 45 ezer Ft-ért.:DD Ennyit rólatok, meg arról, hogy 10-20 ezer Ft-ot ér, ja meg hogy másnak nem kell mert sz.r. Hmmmm de érdekes, ez a "szar" 45 ezer Ft-ot ért. Már az új iPhoneommal írok, ha érdekel teszek fel róla képet, csakhogy legyen mire irigykedni.:))
2016. nov. 5. 15:12
 19/27 anonim ***** válasza:
Örülünk neki! :) Jobb lett volna ha any.âd lenyel
2016. nov. 5. 16:06
 20/27 A kérdező kommentje:
#19 te meg a lepedőn száradsz, még jobb lenne:))
2016. nov. 5. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!