Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik GSM boltban lenne...

Melyik GSM boltban lenne érdemes eladni?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem az, hogy melyik GSM boltban adják a legtöbb pénzt egy használt telefonért? Van egy több mint 2 éves Samsung Galaxy S5 telefonom, amitől szeretnék megválni. Viszont kb féléve leejtettem, betört az LCD kijelző, az egészet cseréltettem. Viszont mindkét kamera szintén betört, a hátsó nem fókuszál, az előlapin lila csíkok vannak, ezeket nem cseréltettem, mert a javítások ára többe került volna mint maga a telefon. Tehát a 2 hibás kamerával szerintetek mennyiért venné be egy GSM bolt?

2016. nov. 4. 10:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Egy premiumtelefont, hibasan? Maximum alkatresznek, 10-20 ezerert.
2016. nov. 4. 11:09
 2/27 A kérdező kommentje:
#1 hát az nevetségesen alacsony ár, akkor inkább el se adom.
2016. nov. 4. 11:13
 3/27 anonim ***** válasza:
10 max
2016. nov. 4. 11:33
 4/27 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl jó hír..
2016. nov. 4. 11:34
 5/27 anonim ***** válasza:
Sztem a legvalószinűbb, hogy bese veszik. Szóval p ft.
2016. nov. 4. 11:35
 6/27 A kérdező kommentje:
Hátlapi kamera néha fókuszál, úgyhogy az annyira nem gáz, viszont az előlapin tisztán látszik hogy törött.
2016. nov. 4. 11:39
 7/27 anonim ***** válasza:
Hiaba cukrozod, megiscsak egy torott, reszben mukodeskeptelen keszulekrol van szo. Tedd a szivedre a kezed, te adnal penzt ilyenert?
2016. nov. 4. 11:59
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem cukrozom, tényeket közlök. Ami azt illeti igen, ha pl 30 ezer Ft-ba kerülne, ugyanis 15 ezer Ft-ért van előlapi kameracsere. Ami azt jelenti, hogy 45 ezer Ft-ból meg van a telefon. Amúgy meg hibátlan állapotban van, nem fagy, nem lassú, semmi baja. Tehát elég erősnek érzem, ezt a 10-20 ezer Ft-ot, nyilván én sem 50-60 ezrekért adnám el, de egy 30 ezret szerintem így is bőven megérne..
2016. nov. 4. 12:06
 9/27 anonim ***** válasza:
nem érné meg, meg mamár 30-40ezres új telefon is mérföldeket ver rá. Hiába volt annó csúcs készülék.
2016. nov. 4. 12:42
 10/27 anonim ***** válasza:

'Amúgy meg hibátlan állapotban van'

Aha, leszamitva a ket mukodeskeptelen kamerat, es meg ki tudja mit, ami csak kesobb derul ki. ne vicceljunk mar, hogy hibatlan, ez egy felig megjavitott, torott telefon. Ha ennyire gombokert meg lehet javittatni, mert nem csinaltatod meg te 15-ert, majd probalod meg eladni 45-ert? Ez pont olyan mint a hasznalt auto: jaaaa'j fonok, ha' nincs ennek baja, parezerbol meg lehet csinalni, amugy popec kis auto ez - oke, jobarat, akkor miert nem csinaltattad meg, mielott eladod?

2016. nov. 4. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!