Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi véleményetek, melyik...

Mi véleményetek, melyik telefon érné meg a legjobban? Huawei P9 lite, iPhone 5 és iPhone SE között vacilálok, de Samsung is szóba jöhet. A többi lent.

Figyelt kérdés
Igazából nem tudom melyiket válasszam, mert valahol a kamera rossz és valahol a teljesítmény. Nem nagyon értek a telefonokhoz, úgyhogy nem tudom megítélni, melyik lenne jó választás. Igazából csak az a fontos, hogy gyors legyen, ne fagyjon le, viszonylag jó legyen a kamerája és ne legyen túl kevés a belső memória. A válaszokat előre is köszönöm. :D

2016. nov. 3. 22:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20%
Könnyebb amúgy kinevetni, egy nálad sokkal fentebb álló, széles műveltségű, világot járt személyt, akinek saját műsora van a Discovery-n, és az újonnan induló youtube csatornáját rekordmennyiségű felhasználó kezdte el követni. Mondjuk az ilyen idiótáknak, mint te, nem valóak az érvek, ezért nem is magyarázom másfél oldalban, hogy miért vagy hülye, és miért sz.r a nagy kijelzős telefon akármit állítasz, mert nem vagy méltó arra, hogy kulturált ellenérveket hozzak fel az ergonómiától kezdve a felhasználhatóságig.
2016. nov. 5. 14:18
 22/25 anonim ***** válasza:
De, mi ez a gondolkodás? Hogy egy ember, egy másik felett áll? Atya Úr Isten. Ez már tényleg olyan mint egy szekta. Ui: Egy villamosmérnök vagyok, nem büfészakon végeztem. (És nem, nem villamosok hosszát ellenőrizem:)
2016. nov. 5. 14:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Szívesen elbeszélgetnék veled a valóságban is. De szigorúan ékezetek nélkül:) ok-ok troll off
2016. nov. 5. 14:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Annyira,értelmes vagy.... Te nem tudsz érveket mondani, és erre felhozol egy embert. Aki.... Aki egy ember. Mint te. Mint én. Én nem nevettem ki. Nem volt rekordmennyiségű követője, ha jól tudom nagyon messze áll a toptól. És attól még hogy tereled szót attól még kibeb.aszottul nincs igazad.
2016. nov. 5. 17:37
 25/25 Hubcsa válasza:
Mindeképp az Iphone SE lenne a legjobb választás,hiába mondják,hogy nem jó meg ilyenek ez hülyeség ha vigyázol rá tökéletes :)
2016. nov. 5. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!