Mi véleményetek, melyik telefon érné meg a legjobban? Huawei P9 lite, iPhone 5 és iPhone SE között vacilálok, de Samsung is szóba jöhet. A többi lent.
Rendelj egy one plus 3-at 125000-ért és kész.
Egy részről nem értem, hogy hogy kerül egy P9 LITE egy felső kategóriás telefon mellé. Az egyik 70ezer a másik meg duplája. És iphone6 hardver ide vagy oda, az Iphone SE már akkor elavult, mikor megjelent. 4"-es kijelzőn mit a fenét lehet csinálni, amihez kell az a brutál hardver?
"4"-es kijelzőn mit a fenét lehet csinálni, amihez kell az a brutál hardver?"
Kb ugyanazt, amit az 5,5 coloson, csak ez is egy parasztvakitas, mert regen ezzel akartak az android gyartok felulmulni az iphonet, hogy nagyobb kijelzot csinalnak. Semmivel nem tud kevesebbet a 4 colos, az 5,5 nem annyival nagyobb, es jobban olvashsto, kezelheto, mint amennyivel kenyelmetlenebb a hasznalata. Szemely szeribt nekem is jobban bejon a kis kijelzo, es sajnalom, hogy androidba nem gyartanak mar ilyet, pedig szerintem lenne igeny kis kijelzos csucskeszulekre.
Próbálj ki egy játékot 4 inchen majd 5.5 inchen. Meglátod a különbséget. Akkor nézz egy videót. Kis dolgokat nem látod 4 inchen, az 5.5 már közepesen látod. Aztán csinálj egy pdf-et 4 colon... Hajrá
Szóval szerintem több az előnye mint a hátránya
Egér mozi, hü**e gyerekeknek...
Értem én, meg vannak az előnyei egy 4"-es kijelzőnek is. Facebook-Snapchat-Instagram szentháromságra biztosan elég. Zenehallgatásra, telefonálásra is elég a 4". Mindezek mellett még el is fér a zsebedben. Tök jó.
DE! Aki életében használt 5.5-os telefont Youtube-ozásra, filmnézésre, JÁTÉKRA, vagy egyszerűen böngészésre, az nem fogja azt mondani, hogy az 5.5" csak parasztvakítás. Hogy a csúnya googolösök találták ki az egészet, "mert regen ezzel akartak az android gyártók felülmúlni az iphonet, hogy nagyobb kijelzőt csinálnak, bla-bla-bla" Ekkora marhaságot már rég olvastam.
De hozok egy példát: Ugye vannak magyar billentyűzetek is a világon, amikkel gyorsan lehet ÉKEZETES szövegeket gépelni. Megnézném ezt hogy használnád 4"-en.
Ja, és azért nincsenek 4"-es androidos telefonok, mert kevés az a hü**e aki az okostelefonját butatelefonként akarja használni. Annak a kevésnek találták ki az almát, és egyéb rétegtelefonokat.
Mogyorósi Csabán, azt a nyomorékot érted aki megpróbált iphone-ként használni egy s7-et? (Rohadt jót röhögtünk rajta)
És mi? Nagyobb végzettségű? Mivan? Egy divatblogger, ez neked végzettség?
Jó hagyjuk látom milyen szinten vagy. Bocsánatot kérek, nem akartam a vallásodat megsérteni. Menj vissza appleblogot olvasgatni.
Ui: Ékezetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!