Sony vagy samsung telefont érdemesebb vásárolni vélemények?
Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 16:40
31/40 anonim válasza:
#28-as vegyél egyet próbáld ki.
Jah azt kihagytam hogy az Iphone 7 nem is töltés közben hanem csak magától felrobbant :D Szóval nem vagy előrébb.
32/40 anonim válasza:
Átlagfelhasználás mellett az iPhone is kibír 2 napot, de akkor így semmi értelme a vitának... És igen, egy db iPhone 7 Plus felrobbant, mielőtt használatba vették volna, azaz senkinek semmi baja nem esett. Míg a Note 7 töltés közben robbant fel, ami sérülésekett is okozott. Akkor melyik is a jobb?
33/40 anonim válasza:
Amúgy mondd már el, hogy mit értesz átlag felhasználás alatt? Mert szerintem aki vesz vesz egy 200-300ezres telefont, az nem youtube-ozni fog...
34/40 anonim válasza:
Hanem mit fog csinálni?
Átlagfelhasználás yt-videó, internet, Facebook, nem egész nap.
Megnézném mikor bír ki ugyanannyit az Iphone 7 mint az S7Edge
Iphone 7 bevolt üzemelve, autóban robbant fel.
35/40 anonim válasza:
Pont ezeket írtam, de szerinted neeeem, az nem úgy van... Annyira ellent mondasz magadnak, hogy azt te sem hiszed el... Leírtam konkrétan mindent, és annyit nem bír ki az S7 (és a 7 se)
36/40 anonim válasza:
8 óra 3G, 1 óra zene, 5 óra WiFi, 2 óra videó kb.. Ez szerinted 24 óra? Jobb lenne egy kicsit matekozni, okoskodás helyett..
37/40 anonim válasza:
Ti hül.yék vagytok? Nem egész nap.egésrjam mégegyszer. Nem egész nap. Így jobb?
38/40 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi az a " nap.egésrjam ", ezért nem jobb.
39/40 anonim válasza:
Ha már belém kötni nem tudsz belekötsz az írásjavítóba? Ehh
40/40 anonim válasza:
Biztos erre javította... Mégis hogyan kössek beléd, ha nem értem, mit írsz? Tudod mit? Jehehskbsbkslfjbsbs nwhd bqks. Nah, köss belém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!