Melyik a jobb? samsung galaxy mini, samsung galaxy3, sony xperiax10minipro, vagy sony x8? vélemények, tapasztalatok? Melyiket érdemesebb venni?
Xperia X10mini pro: kicsi
Xperia X8: lassú, egyre lassabb
Galaxy Mini vs Galaxy 3: a mini kisebb, mint a Galaxy 3, de okosabb
Szerintem Galaxy Mini, de jobb ha felkészülsz rá, hogy néha kikapcsol.
Régebben SonyEricsson fan voltam, de átszoktam a Samsungra. Az ütésállóságát nem teszteltem, de SE-m esett már ki a harmadikról és túlélte
Nem tudom, de én a napokban veszek új telót.
Én a SE Xperia X10 mini pro-t választottam.
Samsungot nem vennék, se Nokiát, a SE a nyerő.
Első vagyok. Nekem most van egy X8, egy Galaxy Mini, és egy Galaxy Tab.
Az SE kijelzője zseniálian jó, a Tabé is. De a Mini felbontása gyengébb.
A kamera jobb a Samsungokon és a net gyorsabb. Az X8 kb 2 hét után teljesen belassult és már nem lesz rá SW frissítés. 2.1-es Android a teteje.
A Mini-n 2.2 van, a Tabon is. A Galaxy 3-n 2.1.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Nem te kérdezted meg ezt is?
Amúgy meg kereső és láss csodát, máris kapsz egy csomó véleményt ezekről a telefonokról. Gondolom mindenki unja már, hogy folyton le kell írnia ugyanazokat a dolgokat mit egyszer már leírt.
Nagy Sony fan vagyok, regebben Sony Ericsson fan is voltam, de mara az Ericsson fele valo imadatom atment majdnem utalatba.
Azota telefon ugyileg HTC-t es Samsungot preferalom.
Es az alsokategoriaban a Samu jobb, mint a HTC, tehat a Mini-t vagy a G3-mat vennem.
Haveromnak van G3-ma, es egesz okos, nem is szokott rola rosszakat mondani, Mini-rol nem sokat tudok, csak amit olvastam, de az is kb hasonlo cuccos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!