Sony vagy samsung telefont érdemesebb vásárolni vélemények?
Látom nagyon értesz hozzá
Egy benchmark alapján ítéled meg hogy az adott telefon a legjobb. Grat.
Hogy miért használ minden ismert ember azt? Mert nem értenek hozzá. Ja meg ott az alma logo és ezzel megvan a státusz szimbólum is.
Igen az Iphone 7 gyorsabb mint az S7 Edge. Ezzel pedig kilőttük az egyetlen egy előnyt.
Hogy miben jobb az S7 Edge mint az Iphone 7?
Sorolom:
Jobb üzemidő
Több RAM
Bővíthetőség
Jobb kamera (mindkettő)
Minőségibb anyaghasználat
Van Jack
Kompatibilitás
Micro-usb
Szepp kijelző
Nagyobb felbontású kijelző
Nincs melegedés
Így most sajnos ennyi jut eszembe :/
De az Iphone 7 az gyorsabb (Mármint terhelés nélkül)
Nem kis előny? Mármint arra gondolsz hogy egy applikációt nem 0.8 hanem 0.7 sec alatt tölt be? Ez lenne a forradalmi újítás.
Az átalakító pont fejbelövi az egész céget. Látják ők is hogy semmi értelme nem volt, hiába próbálják azt mondani hogy haladni kell a korral. A Meghajtó nagyon rossz példa hisz már akkor is olcsóbb volt a hdd. Ráadásul a komolyabb laptopok még mindig nem hagyták el. Kijelző felbontás egyáltalán nem hül.lyeség bár lehet te fél méterről nézed a mobilod én nem. Meg ha elég is lenne a monitoron a full hd akkor az apple a Plus modellbe miért rak 1080p-is kijelzőt? Vagy áh ott már nem parasztvakítás. Aki látott már nagy felbontású kijelzőt észreveszi a különbséget. Meg ha választhatom a szebbet a szebbnél miért ne válasszam mikor semmilyen hátrány nem ér?
Meg fizessek plusz egy százas azért hogy megkapjam a 256gb tárhelyet? Mikor az egész telefon kb 200$ba kerül? Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan?
Szóval összegezve. Nem rossz az Iphone, de sokkal jobbak vannak nála, az már csak pluszpoén hogy ez a legdrágább
Peace
5,5 colba oke a full hd, de 4,7-be boven eleg a hd. De a Samsung nem is full hdt tesz az 5,5 colosba, hanem az attol is nagyobb QHD-t amit oke, hogy eles, de kicsit soknak erzek. Nagyon nagyon kozelrol kell nezni, hogy eszrevedd a kulonbseget. Amugy arban nem sokkal dragabb a nagyobb tarhely. A 6s 16 gb 160 ezer korul van, mig a 64 gb 180 ezer. Azert ennyi kulonbseg nem akkora nagy dolog. Amugy lehet, hogy draga, de ertekallobb is, erre is erdemes gondolni, hogy ha eladod ket ev mulva, visszajon sok az arabol, es hasznaltal ket evig egy csucskeszuleket hosszu ideju szoftvertamogatottsaggal. Amugy siman hasznalhato tovabb is, mig a Samsung jovore kiadja az s8-at es az s6 mar elfelejtodik, az s7 pedig egy darabig meg megy, de aztan arra sem jon szoftver. Amugy teny es valo, hogy valakinek az android jon be. Nyuzni, hajtani, jatszani, hackelgetni sokszor jol johet, es az is teny, hogy az applenek is van teljesen felesleges termeke, pl az apple thunderbolt display, aminek semmi ertelme 400 ezerert, de mar ok is rajottek, es abbahagytak a gyartasat. Csak azert hoztam fel, hogy lasd, nem vagyok fanatikus, van amit hulyesegnek tartok en is, de telefonba es notebookba szemely szerint a zartsagot nem tartom problemanak, ha altalanos celokra akarom hasznalni, de abbol a maximumot kihozva.
Peace
Hát, kedves nagyon okos apple hater, kurvära nem látszanak a pixelek közelről sem. De nem csak iPhone-on, hanem olyan androidon se, amibe nem QHD-s kijelző van. Megbukott a nagy érved tesó...
Akksi:
Internethasználat (3G):
iPhone 7: 12 óra
Samsung S7: 11 óra
-||- (WiFi)
iPhone 7: 14 óra
Samsung S7: 15 óra
És hasonló különbségek. Ez neked annyira nagy dolog? Van, amelyikben az iphone jobb, de olyan is van, amelyikben az S7... Grat
Jobb anyaghasználat? Mióta? Egyáltalán nem jobb.. (és csak remélni tudom, hogy nem a "hajlik az iPhone" szrra gondolsz, mert akkor csak szólok: a többi is hajlik ( [link] )
Jack dugó hiánya... Kit izgat? Senkit.. Csak újabb dolog, ami miatt lehet basztatni az Apple-t... Nekem még senki egyetlen egy érvet sem hozott még fel, hogy miért olyan nagy dráma ez... Hajrá.
Jah, amúgy az nagyon nem csak az Apple-re igaz, hogy sokan azért veszik, mert "Almaaa"... Manapság rengetegen azért vesznek Samsungot, mert "Fúúj almaaa". De ezt persze senki nem veszi észre, még mindenki az "Almaaa"-nál van leragadva.
És, ahogy itt írta valaki, rengeteg informatikus használ macbookot és/vagy iphone-t... És ez nem lehet véletlen.
Szerintem ennyi volt, szevasz!
Pixeleket ugyan nem látsz, de akkor is látszódik a különbség. Lehet hogy ez egyeseknek nem számít, de negyed milláért elvárom.
Most komolyan üzemidőt így mérsz? Ahjj.. próbáld ki mindkét telefon és rájössz (és ugyan i7-et még nem használtam 30 percnél többet, de nem hinném hogy az az apple által megadott 2 óra többlet több lenne terhelésnél 15 percnél.)
Ki használ jacket? Mindenki aki jó minőségben akar zenét hallgatni. Biztos vagyok benne hogy az Iphone tulajok több mint 80%-a ha fülesen hallgat zenét akkor jacken teszi azt.
Hát lehet itt hogy 40ezer nem sok, de én törekszem hogy a legjobbat kapni azért amiért fizetek. És most őszintén mibe kerülne a legnagyobb tárhelyet standardnak álítani? 5000ft-ba? Titeket ez nem zavar?
1. Azért mert sz@.rul néz ki.
2. Nem szívesen veszek meg egy olyan terméket amin látom hogy a gyártó elvesz dolgokat, helyére pedig nem csinál semmit. Tudod ki panaszkodna ha benne lenne egy 3500-as akksi. Bár akkor sem értené de úgy ok. De így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!