Szerintetek megéri egy iPhone 6s-t lecserélni egy SE-re?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam, nem vagyok egy nagy telefonos, azonban nem igazán tetszik, nekem túl "férfias". Lehetőségem lenne egy SE-re váltani, de nem tudom, megbánnám-e.2016. nov. 3. 13:41
12/20 anonim válasza:
#11 Mert egyszer megnyomod a Home gombot -> felébred, még egyszer megnyomod -> fel is van oldva. Ezért. És ezt lehet olyan gyorsan, mint az ujjlenyomat olvasó. Csak ezért.
13/20 anonim válasza:
12) ha be van állítva az ujjlenyomat, akkor nem nyílik az két nyomásra. mert ha nem "jó" ujjal nyomod, kódot kér
14/20 anonim válasza:
#13 hát nem ezt mondom, hogy fölösleges?
15/20 anonim válasza:
ha te szeretsz minden felnyitás előtt kódokat írogatni tényleg felesleges. nekem kényelmes. 6s-en pedig nem is kell 2x nyomni a home gombot :)
16/20 anonim válasza:
Nem, nekem nincs kódom, tudok vigyázni a telefonomra...
17/20 anonim válasza:
Csak akkor működik ez a dolog, ha nincsen kódot. Én meg, amióta van telefonom, nincsen kódom. Szóval nekem felesleges.
18/20 anonim válasza:
Tudsz vigyázni? És ha a feleséged megtalálja benne a szeretőd telefonszámját? A kod mindig kell!
19/20 anonim válasza:
A 6S szelfikamerája sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!