Iphone 4-est szeretnék lecserélni, de nem tudom, hogy mire?
Kicsi a tárhely rajta, már a szoftvert se tudom emiatt frissíteni. Amúgy szerettem. A családban van 6s, de az céges. Tetszik, viszont nem szeretnék a marketingért ekkora felárat fizetni, illetve számomra a funkcionalitás jobban számít, mint az, hogy "státuszszimbólum" legyen a mobil.
4-5 éve nem vettem mobilt, fogalmam sincs, hogy jelenleg milyenek vannak a piacon. A jól kezelhető menü fontos, csakúgy mint a nagy memória és a relatív jó üzemidejű akksi.
Az iphone-ban a könnyű kezelhetőségét szeretem, viszont túlárazottnak tartom.
A mérete azért kérdőjeles nálam, mert elég kicsi kezem van. Ha ezt megoldották úgy, hogy ne jelentsen gondot a kezelése (pl mozdulatra lejjebb ugranak az ikonok, stb.), akkor nagyobb kijelzőjű is érdekelne.
Tudtok alternatívákat ajánlani, megjelölve, hogy nagyjából mennyibe kerül az adott készülék?
Árat azért nem írtam, meg keret a 6s-re is lenne, de egyszerűen nem szeretnék ezért, ekkora összeget kiadni.
Ár/érték arányban gondolkozom. Természetesen olyan mobillal, ami évekig kitart. Ebben az Apple jó volt, hiszen nagyon régóta megvan a készülék és most kezdek csak ott tartani, hogy nem bírja már az iramot.
Azt mondom, hogy 100-150 körül (újonnan) max. A stabil működés fontos, ne fagyjon le, ne indítsa újra magát, fizikailag is rendesen legyen összerakva. Strapabíró legyen - természetesen nem betonra dobálni szeretném, de ha a kanapéról lecsúszik a szőnyegre, akkor ne törjön szét.
Az iphone egy kb egy méteres járólapra zuhanást megúszott némi karccal a sarkán.
Nokiák voltak a kezemben, azoknak nagyon nem tetszik a menürendszere, őket kizárnám.
Egyesek meg tudnak őrjíteni a Xiaomi reklámaikkal. Kedves válaszoló, aki szerint a Xiaomi egy időtálló, erős, örömmel használható telefon! Egy kicsinyes bizonyítási alapként mondanűm, hogy nézd csak meg, hány olyan kérdés van, ahhol azt kérdezgetik, hogy mi lehet a baja.
És a kérdzőnek: szerintem ha iPhone-od van, akkor maradjon is iPhone-od! Sokkal jobban optimalizáltabb ay operációs rendszere, használhatóbb is. Egy 5S vagy az SE jó döntés lenne. Árban is elég jók és ateljesítmény az fantasztikus. Vagy egy Samsung is valószínű, hogy megállná a helyát. De nem ilyen készülékek, mint pl. J5 meg S3. Még az S4 sem annyira.
iPhone 5S link: [link]
iPhone SE link: [link]
Samsung Galaxy S5 link: [link]
Ok. a 7es baromságot írt. A xiaomival nincs semmi baj (ellenben a samsungokkal). Komolyan S5öt ajánlasz? Meg mindenféle szar samut összehányt rommal, és tudáshoz képest nagyon magas árcédulával? Te nem vagy eszednél.
Kérdező, ha te lennék, nem is hezitálnék, SEt vennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!